Iščem tako splošno uro za beleženje raznih aktivnosti. Nič profi se ne bo beležilo. Malo pohodov, plezanje, bicikl, plavanje...
Moje izkusnje v preteklem mesecu, ko sem res bila picajzlasta:
pohodi so kar OK. Tezko ocenim gps in višinomer, ampak meni je dost vseeno, a zabelezi 5km ali 4,9. Visince pa ne vem, nekako se mi zdi, da ce se usede v avto kjer sem startala, da bi moralo biti gor metrov enako, kot dol, pa jih tudi kar nekaj fali. Spet, cist ok, kolikor jaz nucam. Za spremljati to ne igra neke silne vloge. Pulz pa dela OK po moji oceni. Vem priblizno, koliko ga imam kdaj in nic ne preseneca.
Bicikel je tudi najbrz dobro pokrit. To pa tek (hoja) najbrz ni tezav. Oziroma podobno marginalno odstopanje.
Plezanje ne vem. Sem sprobala se smucanje in fitnes. Smučanje - hja no, bi tudi rekla, da hitrost fali. Fitnes pa itak ne more vedeti, je pa malo tako ko vse peče, pa rece, da je bila vadba bolj uboga
ker seveda pulz ni nabijal nekam v visave.
Plavanje pa nisem najbolj zadovoljna z merjenjem pulza. Nazadnje sem si jo se malo bolj zategnila med treningom, se mi zdi, da je bilo malo bolje, ampak drugace pa fali fejst. Razdalje pa steje kar vredu v bazenu.
Kaj naj recem, pricakovala sem vec, ker sem bila nahypana okoli tega Garmina, kak je fajn, ampak ce bi sla brez nekih pricakovanj v nakup, bi bila pa najbrz bolj zadovoljna.
Zdaj, kaki fenix ima kako funkcijo vec, ne verjamem pa da meri kaj bolj natancno stvari, ki naj bi jih znal FR255 meriti. Enako brzkone velja za venu ali vivoactive. Nekaj je v gpsu najbrz razlike, kok hitro najde, ampak kar meri in formule s katerimi operira pa so brzkome enake.