Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Za zadnje sekunde se uporabi višja cena - ponudba in nič drugega.
Če to narediš, si brezveze dvigneš nakupno ceno.
Sem to parkrat naredil in so mi ceno zvišali za brezveze, ker je iskal kaj sem nastavil za najvišjo.
Če bi rad nekaj res kupil si pač vzameš čas, da si tisto zadnjo minuto zraven.
Sam imam odprte tri zavihke, na prvem osvežujem, da vidim trenutno ceno, na ostalih dveh prilagajam glede na to kako nabijajo.
Do sedaj mi je tako uspelo dobit 90% avkcij na katerih sem sodeloval in to krepko pod zadnjo ceno, ki sem jo bil pripravljen plačat.
Če sem pa na začetku nastavil max bid so pa vedno tisti, ki so hoteli zadevo kupit, nabili ceno v višave.
Citat:
Kaj kompliciram?
Če je tebi vseeno če daš za nek izdelek 50€ namesto 20€ ni problema, mene je izučilo, da se ne splača nastavit maksimalne vrednosti, ki sem jo pripravljen dat, ker vedno nabijejo v višave.
Če je trenutna cena v zadnji minuti 20€ in če nastavim 45€ za mojo najvišjo bo tisti, ki bo to hotel kupit, šel vsaj do cca 40€ če že ne bo prekoračil, ker je on pripravljen dat več kot 45€.
Če je trenutna cena v zadnji minuti 20€ in če imam v dveh zavihkih nastavljeno na 22€ in 25€ je 1000% da bom za ta izdelek po vsej verjetnosti plačal 25€ ali manj, nikakor pa recimo 45€, ki sem jih pripravljen dat.
Tak sistem se mi je do sedaj obrestoval in verjemi, da se ga bom držal, ti pa delaj kakor te je volja.
Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Citat:
Kaj kompliciram?
Če je tebi vseeno če daš za nek izdelek 50€ namesto 20€ ni problema, mene je izučilo, da se ne splača nastavit maksimalne vrednosti, ki sem jo pripravljen dat, ker vedno nabijejo v višave.
Če je trenutna cena v zadnji minuti 20€ in če nastavim 45€ za mojo najvišjo bo tisti, ki bo to hotel kupit, šel vsaj do cca 40€ če že ne bo prekoračil, ker je on pripravljen dat več kot 45€.
Če je trenutna cena v zadnji minuti 20€ in če imam v dveh zavihkih nastavljeno na 22€ in 25€ je 1000% da bom za ta izdelek po vsej verjetnosti plačal 25€ ali manj, nikakor pa recimo 45€, ki sem jih pripravljen dat.
Tak sistem se mi je do sedaj obrestoval in verjemi, da se ga bom držal, ti pa delaj kakor te je volja.
Za to ti ni treba pred kompom čepet. Naštimaš si justsnipe oz kakšno alternativo, pa to naredi zate.
Bančni izpisek verjetno res ni dovolj, saj si lahko kaj drugega kupil.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Zdaj pa res ne razumem. poslal sem jim link strani, kjer sem robo naročil, gre se za cca, 40€. Pa so mi poslali nazaj sporočilo, da:
Bančni izpisek ne zadostuje. Prosimo vas, da naredite print screen spletnega naročila (v zgodovini naročil) ter priložite še link do artikla na spletu.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
PS: Kapo dol, da ne probaš kakšnih ''vez'' izkoristit.
Japajade. Ti to komu drugemu tvezi.Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
PS: Kapo dol, da ne probaš kakšnih ''vez'' izkoristit.
Se ne da več