Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Vse je bilo ok, še 30.5. sem nekaj kupil, zdaj 1.6. pa več ne gre.
Sem pa spremenil geslo na ebayu pred tem in zdaj sem 1 eur plačal prek PP in je šlo plačat ta 1 eur.
Morda sem stisnil osebni prevzem namesto paypal kot plačilo pri artiklu. Kje pa se to spremeni?
Lahko pa da je prodajalec imel na voljo le osebni prevzem. Sam tega ne boš mogel spremeniti, kontaktiraj prodajalca in mu pojasni zadevo, pa bosta našla rešitev.
Malo off vprašanje. Zakaj se toliko ubadate s temi trackingi? Sam naročim in če v roku enega meseca zadeva ni pri meni kontaktiram prodajalca. Brez veze tele kitajske trackinge gledat in izgubljat čas, saj je večina itak neaktualna.
Drugo je, če gre preko DHL-a, itd.
Naročil sem nekaj za probo iz ene strani, za katero se najde kar nekaj objav, da izdeleki nikoli ne pridejo.
Zato gledam ta tracking, ker me zanima, če bo res prišlo ali je " fake tracking ".
Zato sem tudi napisal, da javim, če se tracking spremeni
Citat: Uporabnik nuvi3790 pravi:
Da še jaz nekaj vprašam, a ima kdo izkušnje z izAnglije.com ? V kakem času ti dostavijo paket iz njihovega logističnega centra v Slo ?
Paket danes prispel, na tracking še vedno kaže, da je v Pekingu.
CN22 vzorno izpolnjen, vse kot mora bit, pisalo kak izdelek je in še celo koliko procentov je bombaža
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.