Spletni nakupi e-BAY (4)

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Danes dobil digitizer za Garmin, carina se paketa ni dotaknila
smile-1.gif

Vrednost paketa je bila 18€

sad

Guru
24. avg 2007
21.009
9.651
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Tudi iz SLO v ITA hodi paket 10 laških let, sem lani poslal paket 15 decembra, v Milano je prišel 20 januarja
bonk.gif
Ja, samo v tem primeru ni kriva slovenska pošta, temveč italijanska. Težko verjet, ampak so še slabše pošte od naše.
grin1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Vem ja, da je bila kriva italjanska
smile-1.gif

Sem takrat kontaktiral našo pošto in mi je dal izpisek točno kje je pošiljka ( izpisek iz njihovega internega programa ) in je bil paket, če se ne motim že po dveh ali treh dneh v italiji na eni xy pošti in od tam do Milana je potem potreboval paket še en mesec da je prišel na cilj.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Tudi jaz sem včeraj dobil USPS paket iz ZDA, pa ga nihče ni pipal. Je pa gor lepo pisalo, da gre za Rayban očala (korekcijska) in št. modela, pa vrednost 19.99USD (dejanska cena na licitaciji).
smile-1.gif

To je že drugi paketek iz ZDA, ki je prišel v zadnjih dveh tednih brez težav. Me pa zanima kako bodo prišli skozi kitajski paketki, ki so vsi v vrednosti pod 10 USD.

TMJ

Fizikalc
4. jul 2013
1.588
8
38
Citat:
Uporabnik sung pravi:
danes prejel ocala na katerem je pod description pisalo gift
bonk.gif
so res nekateri kitajci toliko nesposobni

oni zato pišeejo gift ker potem cariniki manj dirajo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

imam eno traking stevilko iz turcije. kje bi jo lahko sledil? poslano danes dopoldne. hvala

I

Izbrisan uporabnik 3287

zakaj paypal pred menjavo gesla zahteva, da vpisem celotno stevilko kartice? v njihovih navodilih pise: lahko, da vas bomo pred menjavo gesla vprasali po odgovorih za varnostna vprasanja. nikjer ne omenjajo, da bodo mogoce zahtevali vpis stevilke kartice.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
to mislim da je najbolje da se obrnes na paypal service, ceprav se mi zdi logicno zasciteno

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
kzs

Kitajcem se jebe kaj vi njim pišete o nekih giftih. On zapakira 1000 paketov v 1uri in prov gleda kaj bo označil enmu bananarju. Get real

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.559
6.644
113
pri taščici
Sem danes dobil meji od ebay da naj menjamo geSLO, pa grem semle preveriti, če ni slučajno fake email. Očitno ne.
Zaradi takih zadev je bila pogoj za to avanturo prepaid kartica.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kje na ebayu pa kaj plačuješ? Če imaš pa na Paypalu enako geslo, je pa tvoj problem.
smile-1.gif

ocitno nisi ze dolgo kupoval...vmes ej bila opcija ko si povezal paypal in ebay da si takoj placal ze kar s prijavo na ebay...

B81

22. jul 2007
36.714
10.339
113
KSZ

Issue:

Na MC piše Valid thru 06/14.
Zmagam na dražbi, ne morem plačat. Ko sem hotel plačat, sem imel opcijo le osebni prevzem. Zdaj bom zgleda zmagal še na drugi dražbi.

Grem v nastavitve in vidim moj konto, zraven Kreditkarte piše abgelaufen. WTF? Kartica dela normalno.

Ali ebay mesec dni pred potekom onemogoči plačevanje ali kako?

Sem si pa v četrtek povišal limit za plačevanje prek neta, če ima to kaj veze...

P.S. Kako dolgo pa se čaka na novo kartico?

Hvala