Citat:
Uporabnik sad pravi:
Mnjah, kupil sem že kar nekaj ljudem, prodajal pa ne bi, ker je preveč tveganja, če imaš dober feedback. Namreč če bo karkoli narobe (in ker te ne poznam, ne vem, če ne bo), spušim jaz feedback (v najboljšem primeru) ali pa mi celo zaprejo account (v najslabšem primeru fašem še kakšno tožbo). Ne hvala. Odpri si sam account pa prodajaj, čeprav pri 0 feedback-a in ceni stroja 20.000 EUR tega ne boš prodal.Citat:
Uporabnik rantanplan pravi:
Ne, ne, ne bo šlo to na bolho! Ne želim ga prodati v svojo bližino. Stroj je zanimiv izključno za vzhodno europo. Plačilo je sprejemljivo edino ob prevzemu.
Če ima kdo kako idejo mi lahko pošlje tudi na privat.
Tudi Kitajcev ne bo več (vsaj dobrih s kvalitetno robo). Meni ni bilo jasno zakaj so se kakšno leto nazaj, nekateri Kitajci z več tisoč pozitivnega feedbacka in očitno uspešno prodajo, umiknili iz Ebaya in šli v svoje internet trgovine. Ni bil razlog provizija, temveč butaste omejitve Ebay-a.Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Bedarija. Preko Paypala je bil sistem že zdaj za kupca zelo varen. Se mi zdi, da bodo s tem dosegli predvsem da bodo trgovci šli ali višali cene, ostajali pa predvsem kitajci...
Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
a je še kdo opazu da zadnje čase paketi iz kitajske hodijo po 1 mesec ?