Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Pise da posljejo iz UK, torej carine ne more bit !
Kako se pa te zadeve obnesejo npr v primerjavi s Sigmo?
haha kje si ti sedaj mene naso za odgovor....
primerjavo s sigmo pa ti ne morem dat
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Pise da posljejo iz UK, torej carine ne more bit !
Kako se pa te zadeve obnesejo npr v primerjavi s Sigmo?
Citat:
Uporabnik birca pravi:
Imel sem prvo negativno izkušnjo z ebay-em, ki se je sprevrgla v pozitivno.
24.11. 2011 so mi odposlali izdelek iz Anglije. Ker v 40 dnevih nisem prejel, sem sprožil dispute na paypal-u, nato še claim.
Na koncu mi je paypal odobril v mojo korist.
Včeraj pa pride omenjeni paketek iz Anglije. Prodajalec je verjetno dal poizvedbo, ko sem imel sprožen dispute na paypalu.
Je možno, da jo poda ponovno? Naj ga kontaktiram? Kako bi vi ravnali?
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
aja... mam tut jst eno vprašanje
Ima kdo idejo kako priti do denarja, ki je na paypalu? Prodal sem nek predmet v imenu staršev in nimam VISA kartice tako, da si ga ne morem nakazati, planiranega nakupa pa trenutno nimam- bi pa raje videl ta denar na računu, da ga vrnem staršem.
Mogoče kdo planira kak večji nakup v prihodnosti pa nima paypala?
Mnjah, kupil sem že kar nekaj ljudem, prodajal pa ne bi, ker je preveč tveganja, če imaš dober feedback. Namreč če bo karkoli narobe (in ker te ne poznam, ne vem, če ne bo), spušim jaz feedback (v najboljšem primeru) ali pa mi celo zaprejo account (v najslabšem primeru fašem še kakšno tožbo). Ne hvala. Odpri si sam account pa prodajaj, čeprav pri 0 feedback-a in ceni stroja 20.000 EUR tega ne boš prodal.Citat:
Uporabnik rantanplan pravi:
Ne, ne, ne bo šlo to na bolho! Ne želim ga prodati v svojo bližino. Stroj je zanimiv izključno za vzhodno europo. Plačilo je sprejemljivo edino ob prevzemu.
Če ima kdo kako idejo mi lahko pošlje tudi na privat.