Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tole je iz amerike, to veš? paše res na tvoj telefon? in malo dlje je za čakat.
ti pa lahko jst naročim.

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
Vem da je iz Amerike, če bo malo dlje časa trajalo ni problem, zanima me samo kako je s poštnino, klasična je napisana 2,49$, samo če to drži? Drugače me prosim popravi
In pa seveda cena tvoje usluge
smile-1.gif

Hvala

Lamagras

Pripravnik
7. dec 2010
69
0
6
Super, prosim če mi na PM pošlješ podatke kam naj ti nakažem €€ in koliko sem ti vse skupaj dolžan

Hvala

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Mogoče kdo ve, kje na ebayu bi lahko videl seznam storitev, ki mi jih zaračunava ebay ko od njih prejmem račun in mi potem trgajo preko paypala? Že 2 meseca nisem nič prodajal, pa so me prejšnji mesec bremenili za znesek 3€, danes spet dobim novi račun za obdobje 16.12.-15.1., kjer me bremenijo za 2,02€. Ampak fora v tem, da sem v začetku novembra prodal zadnji artikel, od takrat pa nobenega oglasa več. Edino kar sem bil kupec, ampak kupcu kolikor vem ebay ne bi smel nič zaračunavati.
Svašta, malo mi je čudno to, da me kar nekaj bremenijo, pa ne vem za kaj!

sad

Guru
24. avg 2007
21.261
9.889
113
Greš na Account, Seller Account in potem imaš na desni Invoices in si izbereš željenega.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Mam eno vprašanje ... Kako rešiti težavo ... Hotel sem kreditno kartico VISA od moje registrirati na najinem paypal računu ... Ampak trikrat sem nekaj zmrdal, neko kodo bi mogel notri vpisati, pa nisva vedela kero, pa sva vpisala zadnje tri varnostne kode ...in potem je prišlo do težav ... Kartico so blokirali za paypal ... ok ... Pošljem email zakaj je kartica blokirana in je sploh ni mogoče več nazaj registrirati ... potemso odgovorili, da številka kreditne kartice sploh ni v sistemu blokiranih kartic, ter da se naj obrnem na bančnega ponudnika ... greva z mojo v nkbm, tam poveva problem, ona pogleda kaj je s kartico, pa reče, da s kartico ni nič narobe...

Kaj je zdaj to za problem? Kako to rešiti? Ne pomaga niti drugi račun, da bi to kartico registriral na drug račun ...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Ko želiš registrirat novo kreditno kartico na paypal-u, ti le ta izvede transakcijo v vrednosti 1,5 eur. Nato na banki prosiš za izpisek oz. počakaš da pride s pošto in pogledaš postavko za to stransakcijo.Na postavki je 4mesta koda od paypala in to kodo vtipkaš na paypalu in s tem registriraš kartico.POo registraciji ti paypal vrnn 1,5 eur.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
vem, to sem prepozno ugotovil ... Zdaj pa je problem, da mi na paypalu javijo, da je kreditna kartica blokirana, a oni sporočijo, da je nimajo v bazi blokiranih kartic, na nkbmju pa pravijo, da je s kartico vse v redu ... za popiškat.

Sicer mam jaz svojo kreditno kartico mastercard potrjeno v paypalu, ampak na njeni kartici je veliko več denarja kot na moji
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.261
9.889
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:

Sicer mam jaz svojo kreditno kartico mastercard potrjeno v paypalu, ampak na njeni kartici je veliko več denarja kot na moji
wink-1.gif
Kako imaš na kreditni kartici lahko denar?
grims-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Samo v opozorilo za vse tiste ki kupujete na Amazonu... do včeraj nisem vedo da se gori prodajajo tudi rabljene stvari, namreč zadnji moment sem opazil pri naročilu enih čevljev da so "used". Toliko pač da se ne bo kdo nategnil
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Kako na nemškem (oziroma kateremkoli) ebay kupiš več artiklov istega prodajalca (4)? Pa da ne plačaš štirikratno poštnino?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Če kupiš enake izdelke na eni avkciji tako ali tako ni problema ti avtomatsko nabije 1 poštnino če je tako napisano v pohojih ali pa varianta "für jede weitere artikel +0,50€", težava pa je če je enak prodajalec in 4 različne avkcije. V tem primeru mu pišeš mail, ter mu napišeš, kupil bi to to to in to, a se lahko dogovoriva za 1 poštnino. Ko bo rekel ja pač kupiš vse 4 izdelke, potem pa meni se je že zgodilo da je vse skupaj on nekako združil sicer pa če se dogovoriš za skupno poštnino 10,00€ pač razdeliš na vsako avkcijo 2,5€ poštnine in je to to, važno da summa štima
smile-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Amazon ima že od nekdaj rabljeno ponudbo...pa mislim, da ne prodajajo oni ampak so samo posredniki...

sad

Guru
24. avg 2007
21.261
9.889
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Če kupiš enake izdelke na eni avkciji tako ali tako ni problema ti avtomatsko nabije 1 poštnino če je tako napisano v pohojih ali pa varianta "für jede weitere artikel +0,50€", težava pa je če je enak prodajalec in 4 različne avkcije. V tem primeru mu pišeš mail, ter mu napišeš, kupil bi to to to in to, a se lahko dogovoriva za 1 poštnino. Ko bo rekel ja pač kupiš vse 4 izdelke, potem pa meni se je že zgodilo da je vse skupaj on nekako združil sicer pa če se dogovoriš za skupno poštnino 10,00€ pač razdeliš na vsako avkcijo 2,5€ poštnine in je to to, važno da summa štima
smile-1.gif
Drži.
PRED nakupom ga kontaktiraš, on ti pove cifro za poštnino. Po nakupu pa lahko sam butneš pošnino noter ali pa zgolj Request total in ti potem on popravi poštnino. Sam se običajno poslužujem te druge opcije, tako da je 100% s strani prodajalca potrjena cena in nimam po nakazilu kakšnih problemov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.