Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz bi rad eno stvar prodal, registriran sem pa na nemškem ebayu. Zatakne se, ko moram vpisati podatke o bančnem računu. Dovoli namreč samo nemške bančne račune, jaz pa imam seveda slovenskega. Kako postopati v takem primeru?
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Jaz bi rad eno stvar prodal, registriran sem pa na nemškem ebayu. Zatakne se, ko moram vpisati podatke o bančnem računu. Dovoli namreč samo nemške bančne račune, jaz pa imam seveda slovenskega. Kako postopati v takem primeru?
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
danes je 3 tedne odkar sem nekaj naročil iz UK in še ni prišlo. Naj še malo počakam, ali zagnjavim prodajalcu, če v sredo nič ne pride?
Žal se občasno pri UK pošiljkah zgodi tudi taka težava. V zadnjem letu imel več primerov v obe strani. Očitno UK poštarji prehitevajo naše po ''produktivnosti''.Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
danes je 3 tedne odkar sem nekaj naročil iz UK in še ni prišlo. Naj še malo počakam, ali zagnjavim prodajalcu, če v sredo nič ne pride?
to je predolgo, kontaktiraj prodajalca naj ti pošlje tracking number oz potrdilo o poslani pošiljki ali pa odpri Dispute na Paypalu.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
to je predolgo, kontaktiraj prodajalca naj ti pošlje tracking number oz potrdilo o poslani pošiljki ali pa odpri Dispute na Paypalu.
Niso problem prodajalci ampak njihova pošta. Ostalo dostavno mrežo (vključno z našo pošto) sem izločil, ker pri vseh ostalih pošiljkah zadeva pride v normalnem času, le iz UK zadnje leto občasno štrajka. In tudi pošilje, katere so prišle po 1 mesecu, so imele datum pošiljanja takrat kot je prodajalec omenil, da je poslal.Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz tudi čakam že od 5 oktobra. sem jim gor pisal. so rekli naj preverim če je slučajno na pošti in če ni naj jih obvestim. zdaj pa čakam do jutri. pa da vidimo kaj bo.
malo so se razpustili angleži. včasih je blo v 3-4 dneh tu
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
jaz tudi čakam že od 5 oktobra. sem jim gor pisal. so rekli naj preverim če je slučajno na pošti in če ni naj jih obvestim. zdaj pa čakam do jutri. pa da vidimo kaj bo.
malo so se razpustili angleži. včasih je blo v 3-4 dneh tu