Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Še jaz bi nekaj vprašal.. Gre se za en artikel iz ZDA, stane okoli 230$ + nekje 27$ poštnine, torej cca 257$ oz. cca 205€, če so moje kalkukacije pravilne.
Amerikanc mi je odpisal:Citat:
Also, should you decide to purchase I will send your article out as a gift under $30 to save you money on customs. They will include a tracking number as well. I hope that helps!
To pali pri naših carinikih ali ni variante in naj na vsak način pribijem še nekje 25% za vse dajatve?
Citat:
Uporabnik cunctator pravi:
polagat denarja v sloveniji ni mogoče.
Citat:
PayPal v Sloveniji
Na seznamu držav, ki podpirajo priljubljeni sistem plačevanja Paypal, se je pred kratkim nenapovedano pojavila tudi Slovenija. S članstvom v Evropski Uniji, si je pridobila članstvo tudi v sistemu Paypal. Tako tudi naš spletni nakupovalec samo enkrat vnese številko kreditne kartice in ne vsakemu prodajalcu posebej, saj transakcije potekajo preko zanesljivega posrednika kot je Paypal. Trenutno so v Sloveniji omogočeni samo nakupi oz. nakazovanje denarja. Za odprtje Paypal računa, pa je zaenkrat potrebno odpreti račun v eni izmed zahodnih držav. Podjetje Paypal išče banko, ki bo v Sloveniji izvajala njegove storitve. Ko jo bodo našli, bodo z njo sklenili pogodbo in takrat bo tudi pri nas v celoti zaživel ta plačilni sistem.
Citat:
Uporabnik sniper007 pravi:
mutni posli.press
kaj bi pa rada naročila iz zda, da naši cariniki tega nebi vidl ?