Spletni nakupi e-BAY (2)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
je že kdo opazil... je zdej nanovo to

Rad bi prodal nek daljinec na ebay.de in kaj se mi dogodi? Pri stroških poštnine lahko dam samo brezplačno dostavo!! Če ni to prfuknjeno. In to velja tudi če si iz tujine, kar pomeni da si ob ene 5EUR al kok je poštnina za tak daljinec.

Jebemu ej, nateguni. Že tako ni dost vreden (za azbox elite daljinec), pol pa še takole.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Pri paypalu je zdaj v SLO ze mozno dvigniti kes oz. ga dejansko dobiti nazaj. Nekaj casa nazaj se je govorilo, da ti potem kes lezi na paypal accountu in je uporaben zgolj za nadaljne nakupe.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Vprašaj sem pozabil na koncu stavka. Zato sprašujem, sem pa nazadnje kupoval eno bukvo pa je šlo v franže, sem dobil denar nazaj in vem da sem ga dobil na račun.

GTI_Fan

Pripravnik
1. sep 2007
245
0
16
Eno je refundacija zneska, ki si ga že plačal (to dobiš nazaj na račun), drugo pa je denar, ki ga prejmeš kot plačilo - tega se do sedaj ni dalo prenakazati na račun. Če pa je že kakšna sprememba na tem področju pa ne bi vedel. Sem na Paypalu samo moneygiver ...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
A tako, refund je bil ja.
smile-1.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Ja iz paypala se da dobiti tudi denar ki ga dobiš kot plačilo(že kar nekaj časa). Greš na Paypal in tam klikneš Withdraw ter izberše kartico. Traja nekaj dni za prenos ti pa vzamejo 2€(neglede na znesek).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

kako preverit zgodovino nakupov?

se mi zdi, da sem že vse preklikal v meniju My ebay in mi pokaže samo zadnjih 7.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
KSZ
Ima kdo izkušnje z nakupom AA akumulatorjev na Ebayu? Namreč cene so zelo nizke, ampak iz lastnih izkušenj lahko povem, da jih lahko zgolj vržeš v koš. Potreboval bi jih namreč večje število, pa bi vsekakor rad kupil od nekoga, kateri prodaja uporabne, ne pa fake akumulatorje za v smeti. Ne rabim kapacitete, tudi 700mAh bi bilo že dovolj, čeprav vem, da so AA sedaj zgolj še od 1000 mAh navzgor...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče v kaki trgovini z maketami-modelčki. tam je po mojem mal večja vrjetnost da imajo dobro robo. itak pa prej še prebereš fedbacke.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.