Sony XPERIA Z

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Dvomim da ma kdo izkušnje ker je telefon komaj ven pršu..Malo si prezgodaj postavil vprašanje če ma kdo izkušnje..
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
predvsem upam, da ni taka, kot Xperia T. Xperia T bi z lahkoto bila en boljših telefonov, ki sem jih kdaj imel, pa je bila baterija tako zanič, da sem ga bil primoran zamenjat.

če so to porihtali pri Xperii Z, potem bo super telefon. plus vodoprahotesen, ni da ni.

sulaco

Pripravnik
3. okt 2010
204
0
16
Na mobitelovi strani ga še ni, je pa tudi izginil iz srani "Napovedujemo"??? Ima kdo natančnejše podatke, ga res lahko že pričakujemov centrih??

LP

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
potem so baterijo le porihtali? no, potem je tole (če nisi občutljiv na kote gledanja zaslona) top zadevica, ja.
smile-1.gif

Jah ne vem, meni recimo je tut T ko sem ga malo testiral zdržal en dan. Kar je čist dovolj
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Če so koti gledanja taki kot pri Sonyevih notebookih, potem samo
bonk.gif
katastrofa, če ne gledaš naravnost noter, barv skoraj ne vidiš več, zelo hitro pa pravzaprav nič več.....

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Jaz bi vzel Note 2.
smile-1.gif

Naj, da en cegel v hlačni žep, potem pa naj proba en teden hodit s tistim okol. Preden Note 2 vzame.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Hehe.
smile-1.gif
Vsekakor, to je osebna odločitev in takole svetovati je nemogoče.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Po enem tednu bi se že navadil. Ene par dni je fajn kriza potem se pa navadiš. Sem imel prvo generacijo nota cca pol leta in sem potem šaltal ne S2, sem mislil da tudi smsa ne bom mogel napisat
smile-1.gif
:):)
Sem pa osebno tudi mnenja, da je že s3 na zgorji meji prijetne uporabe zaradi velikosti. Se da seveda tudi nota normlno uporabljat ampak so situacije, ko ti malce neroden postane
smile-1.gif

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Velikost ni ovira (no vsaj tako mislim, kako bo v praksi bom videl šele po nakupu), za zadeve kot so kolo in podobno bom obdržal e72, glede na moje osebne potrebe pa ga bom kot "telefon" uparabljal le kakšnih 5% časa, ostalo kot "tablico". Malo me moti, ker je vseeno tehnika v bistvu enaka kot pri S3, ki pa je eno leto star model, prodaja pa se po cenah nove. Bi bilo smiselno počakati recimo kakšen mesec - se sploh pričakuje kaj novega pri Mobitelu v tem času (npr. LG Optimus G pro, HTC One, S4)?