Sony Xperia GO

blazhh

Pripravnik
15. jan 2012
80
0
6
Ko sem posodabljal sem samo v PC Companionu stisnil update in sledil navodilom. Ta problem z MMS-i se vleče že od prej, ko sem imel android 4.0.4. Takrat sem ponastavil v tovarniške nastavitve pa ni bilo čisto nič boljše. Bom kasneje poskusil še na tem.

Poročam.

blazhh

Pripravnik
15. jan 2012
80
0
6
Sem resetiral na tovarniške nastavitve in nič boljše.
confused-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Tvoj telefon ima nekaj narobe s software. Če ti to dela. Ali imaš garancijo ? Nesi na servis in ti naj poštimajo.

blazhh

Pripravnik
15. jan 2012
80
0
6
Mobitel je že bil na Top Time pa so na novo naložili sistem in nobene razlike. In da ni nič narobe z aparatom, baje.

Ali je možno nesti mobitel na servis recimo v Avstrijo? Xperia je kupljena pri Mobitelu.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Dej prosim tiste apn nastavitve, gprs, mms, sam vpiši ročno, in ne da ti jih prenese aparat. Imaš pa v omrežju na dual: gsm + wcdma ? Imaš pa na slo-android , vse nastavitve napisane.

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Android version: Google Android 4.1 (Jelly Bean)

Latest available software: 6.2.A.1.100

Release started: 2013-06-12

Included in this software

There are many new features in this upgrade for your Xperia™ smartphone, some examples are:
•Updated, more intuitive versions of Sony Media apps: WALKMAN, Album and Movies
Lets you view and access all your photos, videos and tunes in one place.
•Increased options for personalisation
A revamped home screen experience for handling widgets, apps and shortcuts… With up to 7 desktop panes, widgets that auto-resize and actionable notifications, you have complete flexibility to create the interface you want / need with a few simple touches!
•Improved app organisation and search
Application tray sorting is that bit breezier – just press and hold on any app – move, add it to your desktop or create a folder within the tray by dropping it on top of another! We’ve also added a new search function within the application tray that makes it easy to locate your local apps.
•Battery STAMINA mode
Make your battery last longer with the new and improved Battery Stamina mode.
•Google Now
Combining the power of Google search and user profiling, Google Now helps you accomplish daily tasks more efficiently.

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
308
6
18
Škofja Loka
Pozdravljeni!
Telefon Xperia GO imam že skoraj eno leto. Kupil sem ga v Bigbangu. S tem telefonom sem zelo zadovoljen. Nadgradil sem ga že na Android 4.1.2. Mogoče je sedaj malenkostno manjša odzivnost. Je pa nekaj zelo zanimivega! Če polnim telefon z originalnim polnilcem mi telefon zdrži en dan. Če ga pa polnim z neoriginalnim (kupil sem ga v bigbangu) mi pa zdrži 4 dni pri enaki porabi. A ima še kdo tako izkušnjo?

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Ali ve kdo, kako in kje bi se dalo najceneje zamenjati steklo na tem telefonu? Sem bil zadnjič pri lokalnem prodajalcu/serviserju in mi je povedal ceno 150€, več kot sem pa dal za telefon
crazy1.gif
. Sem pa tudi na Youtubu gledal postopek zamenjave in zgleda kar zahtevno.

oorosh

Pripravnik
17. jan 2010
123
1
18
Ljubljana
Ima mogoče še kdo na tem telefonu težave z zatikanjem tipke za zaklepanje in odklepanje zaslona? Včasih pomaga, če snamem zadnji pokrovček in ga ponovno namestim.

oorosh

Pripravnik
17. jan 2010
123
1
18
Ljubljana
Včeraj uspešno rešil zgoraj omenjeno zatikanje tipke. Snel sem zadnji pokrov in odstranil tipko, spihal ven umazanijo, ki se je nabrala in zmontiral nazaj, dela BP.