Sony Xperia GO

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Ne vem, a sem res jaz tok cuden da ne najdem, ali res ni tega
smile-1.gif
Mi lahko kdo ki ima ta telefon pove tocno kje to dobi? Sem tudi v iskalnik vpisal My files in vse kar mi je podobnega padlo na pamet (v slo in eng), pa ni bilo rezultatov.
Hvala!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Čudno, da ni osnovnega file explorera na ODPRTEM androidu.
evil.gif
Predvideval sem, da je ali pa je pod drugim imenom. Imaš na marketu precej file explorerjev, kateri omogočajo mnogo več, ko ta vgrajen, ki je bolj za številko, kot pa praktično uporabo.Res ne vem kak je, ker se očitno androidi med sabo bolj razlikujejo, kot bi si mislo, povprečen poznavalec mobilnih OS...

Probaj enga od teh https://play.google.com/store/search?q=file+explorer&c=apps

blazhh

Pripravnik
15. jan 2012
80
0
6
No, moja Xperia go pa je romala na servis. Ekran je začel utripat + telefon se je vsake par dni resetiral.

Se dolgo čaka pri TopTime ?

fisherman74

Zelenc'
3. jan 2011
24
0
1
...baterija

Sem svež uporabnik android telefona in lastnik Xperie Go 4 dni.
Nocoj sem opazil zelo čudno praznjenje baterije.

Včeraj zvečer sem napolnil baterijo, po eni uri neuporabe telefona se je baterija spraznila za 35%, zato sem izklopil še wi-fi , podatkovni promet pa imam itak izključen. Danes ko sem se zbudil, sem ugotovil, da se mi je telefon avtomatično izklopil, ker se je v 6 urah spraznila baterija????
Ko sem pogledal porabo baterije sem opazil, da je tipkovnica porabila 77% (!?WTF?!), pod vključeni paketi piše: tipkovnica, protectedmediascannertrigger, telefon/pomnilnik za sporočila, at service, orodja za sim.

Lahko je pa zgolj slučaj ali pa je povezano dejstvo, da sem na svojem google accountu dobil zjutraj opozorilo, da je nekdo poskušal vdreti v moj account.

AVG ni našel nič nenavadnega, edini program, ki ni iz google playa je navigacija (navigon).

Vsakega nasveta bom vesel.

oorosh

Pripravnik
17. jan 2010
123
1
18
Ljubljana
Glede baterije....jaz sem opazil če filam baterijo pri prižganem telefonu jo žre kot za stavo. Pomaga pa, če telefon po končanem polnjenju ugasnem in spet prižgem (reset). Najdlje pa mi baterija zdrži takrat ko jo filam pri izklopljenem telefonu (npr. čez noč).
Ene dve uri nazaj sem dal telefon nafilati preko USBja na PCju, pa mi je še vedno kazalo 20% baterije. Po ponovnem zagonu telefona, pa je pokazalo da je baterija polna. Očitno gre za en bug na firmwaru, bo treba vprašati na servisu če imajo kakšno rešitev, ker zna biti tole kar moteče. Pri prejšni verziji androida tega nisem opazil.

lp

gladi

Zelenc'
6. mar 2012
12
0
1
Ja jaz imam tudi ta telefon,Meni je pa enkrat čisto zablokiral,zmrznil.Nisem ga mogel ne užgat ne ugasnit in ne filat nič.Dal sem ga na okensko polico do jutra.in tam se je verjetn baterija izpraznila do konca,tako da sem ga lahko nazaj nafilal.
Ali obstaja kašno zaporedje tipk z katerimi ga lahko resetiraš,kajti baterije ne moreš vzet ven kod pri drugih telefonih.

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik gladi pravi:
Ja jaz imam tudi ta telefon,Meni je pa enkrat čisto zablokiral,zmrznil.Nisem ga mogel ne užgat ne ugasnit in ne filat nič.Dal sem ga na okensko polico do jutra.in tam se je verjetn baterija izpraznila do konca,tako da sem ga lahko nazaj nafilal.
Ali obstaja kašno zaporedje tipk z katerimi ga lahko resetiraš,kajti baterije ne moreš vzet ven kod pri drugih telefonih.

http://www.sonymobile.com/glob...-not-respond-7/

How do I restart my phone when it does not respond?

To force a restart of you phone

xperia-go-force-restart-smartphone.png

1.Press and hold both the volume up key and the power
key for five seconds.
2.After your phone vibrates once, release the keys. The phone restarts automatically.

To force the phone to turn off
1.Press and hold both the volume up key and the power key for 10 seconds.
2.After your phone vibrates three times, release the keys. The phone turns off automatically.

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
kje in kako naložim najnovejši firmwere za xperio. Najnovejši je zdaj
ICS firmware (6.1.1.B.1.89)

zadnji ki obstaja na update strani pa je 6.1.1.B.1.54 s katerim imam kar nekaj težav ?

Neyko

Zelenc'
12. sep 2008
20
0
1
Sam sem nekaj časa uporabljal tole Xperio (očetovo)... Zdaj pa vprašanje,... V nov telefon sem dal svojo sim kartico in telefon je po nekaj klicih prevzel mojo tel. številko kot osnovno, ko sem telefon uredil in pripravil nastavitve, sem vstavil očetovo sim, vendar telefon kot sebi lastno številko še vedno kaže mojo, posledica tega pa je, da mi ob klici iz mojega telefona ne pokaže mojega imena. Upam, da sem OK razložil. Mi lahko kdo pove, kako spremenim telefonu lastno številko?

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Malo si bom izposodila temo...
Od prejšnjega petka si lastim Xperio J, ki je moj prvi android in celozaslonski telefon
redface-1.gif
in me zanima par zadev.

V "userguide-u", ki sem ga snela na gsm areni piše tako v poglavju o upravljanju klicev - citiram:
"Klicanje s funkcijo za pametno klicanje
1 Ko imate odprt Začetni zaslon, tapnite .
2 Poiščite in tapnite Telefon.
3 Na številčnici vnesite črke ali številke , ki ustrezajo stiku, ki ga želite poklicati.
Medtem ko vnašate posamezno črko ali številko, se prikaže seznam možnosti.

4 Tapnite stik, ki ga želite poklicati."

Kako naj vnašam črke, če gre vnašat samo številke???
sprasujem se.gif

Od kolegice htc ima možnost, da tapne kombinacijo številk npr. 284 in ji izpiše vsa imena v imeniku, ki vsebujejo katerokoli kombinacijo črk, ki pripada tem številkam, v mojem primeru "ATI".

Druga stvar, ki me trenutno mori, so teme, integrirane v sistemu. Vse so zelo temne oz. črne, kar pa me zelo moti na svetlobi. Rada bi imela svetlo temo (belo, svetlo sivo), pa nimam niti približno pojma, kje jo naj najdem... Samo osnovo bi rada obdržala tako, kot je, le druge barve naj bo.

Je možno to dvoje kako uštimat?

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.753
-838
83
Sprašujem upoabnike Xperie go kako ste zadovoljni z zvočnikom? Pri svojem opažam da zelo težko slišim sogovornika kljub nastavitvi glasnosti do konca. Zanima me ali je pri vseh slab zvočnik ali bo moral telefon na servis?

Lp

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Jaz nimam nobene pripombe na delovanje moje GO v 1 mesecu uporabe. SNemal sm pod vodo brez problema, baterija zdrži dva dni s em da je wi-fi nonstop gor, Hill climb racing , internet, Besedovnjak, pa še aplikacije za mulca skoz laufajo.

Moti me edino da ni video klica.