me je zanimal, na konc z enim avtom delamo do 10kilo na leto, ena jajca, za lokalne fure, bi nam to pokrila. Ampak vedno ko sem se navdušil da bi mogoče bilo to to (sem imel par teh valung), sem se tudi hitro ohladil (pred firmo jih par gledam, navadne sicer), ker je enostavno ološ in to plačaš 15 do 18 jurjev tak al drugače. In to mi ni vredno. Da bom sebe skor 2metra noter zlagal, pač ne gre. In sem ga odmislil...potem pa je že tema...Točno ja spring je še tu. ...potem pa si že blizu C4e.... bomo vidli drugo leto, nekaj bomo naredili, zarad evolucije že. Realno gledano nima sicer smisla, ker trenutno vse štima in pač tankamo, koker pač tankamo, vsi avti so pa kamot.To bi bil spring... Twingo je dalec od poceni. Imas avant2go pa majo celga dreka teh malih jajckov, pa sprobas.
P.s.
Ce si ne lazeva... Koliko te je res zanimal twingo za kupit?
Rabljen ioniq 2017?no , sej men je bil interesanten twingo... pač najcenjši ev kar je možno, ker vse ostalo pač ne opraviči cene..ampak ta twingo je baje taki ološ, da bi se slabo počutil...torej, čakamo.
Pač 60+k€ ne dam za avto, pa če je nov, star, lesen zlat, ali pa na luft.
Mislim, da ste zopet zašli iz teme SONČNA ELEKTRARNA. Debata o avtomobilih in prevoženih kilometrih najbrž ne spada sem. Res ne vem, zakaj nekateri kar naprej smetite po temah z vsem mogočim. A je tako težko najti ustrezno temo in tam razpravljati? Marsikdo ima potem težave, ko se prebija skozi kilometre brezveznih postov glede na naslov teme in izgublja čas za iskanje konkretnih informacij.me je zanimal, na konc z enim avtom delamo do 10kilo na leto, ena jajca, za lokalne fure, bi nam to pokrila. Ampak vedno ko sem se navdušil da bi mogoče bilo to to (sem imel par teh valung), sem se tudi hitro ohladil (pred firmo jih par gledam, navadne sicer), ker je enostavno ološ in to plačaš 15 do 18 jurjev tak al drugače. In to mi ni vredno. Da bom sebe skor 2metra noter zlagal, pač ne gre. In sem ga odmislil...potem pa je že tema...Točno ja spring je še tu. ...potem pa si že blizu C4e.... bomo vidli drugo leto, nekaj bomo naredili, zarad evolucije že. Realno gledano nima sicer smisla, ker trenutno vse štima in pač tankamo, koker pač tankamo, vsi avti so pa kamot.