Ne samo razsmernikov, baje tudi toplotnih(bosch) ni. Obljubljene za avgust in prestavili na konec novembra.
a ni potem boljše sonce ponudnik in pač nekomu "pod mizo" zrihtaš?Švoh plačajo. Je pa boljše kot nič
Prodati kot fizična oseba ne moreš, lahko le podariš ali "podariš". Pa še to le tistim, ki so tudi na Sonce kot ponudniku električne energije.Kako se spila ta deal prodaje viskov ponudnika in zainteresirane stranke? Me zanima.
Moraš upoštevati še dejstvo da zdaj bo imela tudi Sonce energija zaklenjene max cene.Pa onega drugega moras fino pokriti, ker drugace je lahko v minusu...
Da ne bi mislil, da je tebi to prvemu na pamet prislo...celi ulici avte filaj, pa ti naj dajo pavšal... na zacetku vasi postavi jumbo, da imaš polnilnico, za mali dinar.
Jup. Jaz bo letošnje viške prenesel v 2023 in potem bom konec leta prodal vse viške skupaj... Cena elektrike sigurno ne bo nižja...Letos oz drugo leto se bo videlo kako bomo resevali viske pri sonce. Znajo bit zanimive ponudbe ce bo strom res sel gor
Mislim da to ni mozno? Torej enkrat prenesena se enkrat naprej?Jup. Jaz bo letošnje viške prenesel v 2023 in potem bom konec leta prodal vse viške skupaj... Cena elektrike sigurno ne bo nižja...
Se bom pozanimal, ampak ne vem zakaj višek, ki ga prenesem v 2023 nebi mogel prodat?Mislim da to ni mozno? Torej enkrat prenesena se enkrat naprej?
Zal nisem tolko hiter v mindu da bi razumel tvoj in drugi prvi stavek v celoti...Tako je in potem se med samo dogovarjata, v startu pa obadva 500€ kavcije. Pa onega drugega moras fino pokriti, ker drugace je lahko v minusu...
Energijaplus placa kot placa ampak jaz imam trenutno 3700kwh viskov in se prihajajo mocni meseci. Vec kot 40€...