Ja pri izbiri je fajn pogledat tole tabelo:Greš na enega izmed velikih: geni, petrol, ece, energija plus
vsi ostali malo probavajo, če se izide prav, če ne, pa j* se... primer: SC
A pri prestopu k drugemu dobavitelju energije netmetraš izgubi netmetering?
A pri prestopu k drugemu dobavitelju energije netmetraš izgubi netmetering?
Se mi ne da prepisovat ... Kaer jih je res veliko, Pri cenah viškov, enkratnih stroških, limitih ...Lahko objaviš popravke?
Lej, že minimalno 2x si se pritožil nad temi tabelami, da niso točne.Se mi ne da prepisovat ... Kaer jih je res veliko, Pri cenah viškov, enkratnih stroških, limitih ...
Tudi Energija + je v 100% lasti HSE in drugo leto se združujeta v največjega dobavitelja.Ja pri izbiri je fajn pogledat tole tabelo:
Poglej priponko 93471
Gen-i npr upravlja z energijo nuklearke, ECE je pa v 100% lasti HSE, ki ima čez večino hidroelektrarn v slo...
Jaz se nagibam za prestop h ECE...
No, na hitro:Lej, že minimalno 2x si se pritožil nad temi tabelami, da niso točne.
Fajn bi bilo, če bi objavil prave podatke.
Pa veliko jih ne more biti, ker v objavljeni tabelci ni veliko postavk
Moj odgovor je bil na jokanje glede izklapljanja sončnic, ko ni potrebe po elektriki, vsa finančna konstrukcija pa temelji na letnih viških, ki jih bomo prodajal sosedom in pozim zastonj šibal toplotne v neizoliranih bajtah. O tej hišici iz kart govorim.Intermezzo za vse, ki pozabljate, da se z novim letom začnejo stvari sproščat. Na MPO imam ceno na kwh 0,11795€/kWh (ET), kar je nizje, kot je nereguliran kwh na gospodinjstvih trenutno. Zadnja poloznica preko 57€ za 134kWh porabljenih. K temu dodati se povprecno cca 4€/mesec za nov sistem omreznin. Tole so cene, ko se regulacija sprosti...
In ko se bos spraseval koliko šele potem placujemo sonckarji, ki imamo vse na strom, vprasaj tu, pa ti bom povedala. Slaba tolazba ti bo, da mi malo več, ce vi bistveno vec. ROI se se vedno spreminja v ugodnem trendu.
Seveda takrat filaš baterijo, katero elektriko porabljaš ponoči, ko ti sončna dela višek.Moj odgovor je bil na jokanje glede izklapljanja sončnic, ko ni potrebe po elektriki, vsa finančna konstrukcija pa temelji na letnih viških, ki jih bomo prodajal sosedom in pozim zastonj šibal toplotne v neizoliranih bajtah. O tej hišici iz kart govorim.