Glej, iz tega člaka kopirano:Spet ima nekdo preveč časa in zapenja po nepotrebnem Ja, namesto besedice TUDI, bi moral uporabiti ŠE VEDNO.
Moje opozorilo se je nanašalo na tale post spodaj v sliki, ker si jih veliko narobe razlaga članke in forumanje.
jaz govorim o novi omrežnini/moči,Glej, iz tega člaka kopirano:
Obračun omrežnine bo za vse nove naprave, za katere bodo vlagatelji vloge za soglasja oddali od 1. januarja naprej, namreč manj ugoden, kar so nedavno potrdili tudi na ministrstvu za okolje, podnebje in energijo.
Več na: https://www.zurnal24.si/pod-streho/...-potuhe-ze-zelo-kmalu-velike-spremembe-414872 - www.zurnal24.si
Za vse NOVE naprave... ti trdiš za VSE. Kdo ima prav?
Bolj me zanima, če je kakšna klavzula v pogodbi, ki omogoča spremembo obračuna. Za njih bi bilo ugodneje mesečni obračun, mislim, da se vsi strinjamo s temkar tako ne...
kar bi mene zanimalo je, zakaj bi jo sploh hotelo? Za njih je to win-win, kot za netmetraše, s to izjemo, da še investirati ni bilo treba.
Za njih bi bilo ugodneje mesečni obračun, mislim, da se vsi strinjamo s tem
Pozimi najverjetneje porabis več, prozvedeš manj, ampak to me sploh ne zanima toliko. Zanima me ali lahko elektro podjetje enostransko spremeni obracun na mesecnega. Ali obstaja kaksna klavzula - določba - v pogodbi, ki jim to omogoca. Sprašujem tiste, ki to ze imajoJa ali pa ne. Odvisno od razmerja med oddano in prejeto EE.
ne... ni je.
ČitajBolj me zanima, če je kakšna klavzula v pogodbi, ki omogoča spremembo obračuna. Za njih bi bilo ugodneje mesečni obračun, mislim, da se vsi strinjamo s tem
A je 7€ mesečno za zavarovanje in 10€ mesečno za servisiranje veliko ? Meni se skorajda zdi, da ja GENi toliko zaračunava, ima pa baje res 0% obresti.Financiranje SE, baje Geni ima kreditiranje mimo bank in lahko direktno pri njih? Mogoče kdo ve za ostale, sonce energija, ipb?
Morda veš kako ima sonce?A je 7€ mesečno za zavarovanje in 10€ mesečno za servisiranje veliko ? Meni se skorajda zdi, da ja GENi toliko zaračunava, ima pa baje res 0% obresti.
HvalaSaj sem ti povedala... Ne.
Odgovarja nekdo, ki to že ima.
Oba pišeta o omrežnini, noben na ne napiše, o kateri omrežnini piše. Ker ni samo ena. Že od nekdaj ...jaz govorim o novi omrežnini/moči,
ti (članek?) pa o letnem netmeteringu porabe energije (in ne moči).