enakoJaz imam zavarovanje SE 120 eur pri Triglavu in krije vse na novo vrednost.
TČ je pa zavarovana v okviru zavarovanja hiše.
pa je to kakšen "poseben paket" al samo povečana vrednost hiše?enako
Sem pred tedni podaljsal zavarovanje hise, dodal se SE v vrednosti 10k. To je koštalo mislim da 20 eur ali nekaj takega. Zavaroval sem jo pred strelo in točo. Zavarovalnica Sava.
Kaj pa kratek stik in požar?Sem pred tedni podaljsal zavarovanje hise, dodal se SE v vrednosti 10k. To je koštalo mislim da 20 eur ali nekaj takega. Zavaroval sem jo pred strelo in točo. Zavarovalnica Sava.
zraven je koliko strani drobnega tiska?To je itak ze zajeto. Sem pogledal, letos sem dal 9eur vec za zavarovanje kot lani, vse je isto (bajta, posebej objekt garaza), dodana je se SE. Skupaj 411eur.
zraven je koliko strani drobnega tiska?
Hvala.. googlam.. Matey je kr jest vem Sava..Imam zavarovano na Triglavu. Za celo leto bi me prišlo 114€ a sem zaenkrat zavaroval za 3 mesece, dokler ne bom obnavljal zavarovanja za hišo, da uredim skupaj.
Sem pa gledal in je večina tega zneska strojelomno zavarovanje in doplačilo za zavarovanje brez soudeležbe 105€.
Požarne nevarnosti; Z zavarovalno vsoto; Fotovoltaične elektrarne je 10€, doplačilo za dodatno težo snega 1€. Splošni pogoji so PG-ele/13-12, če se da komu brati.
In res razmišljam, ali se dokler je garancija splača imeti strojelomno zavarovanje? Kaj sploh pokrije, kar ne krije garancija, ker večina stvari, ki se lahko dogodijo je krita pod Požarne nevarnosti po splošnih pogojih (toča, vihar, požar, sneg,...)
Mogoče lahko Matey komentira?
EvoHvala.. googlam.. Matey je kr jest vem Sava..
PG-ele/13-12 ne najdem..
Imel si soglasje izdano pred 1.3.Meni so jo priklopili konec marca, brez problemov in komplikacij. Tako da ne vem, koliko je resnice v tem članku.