Če ti kaj pomaga:Gledam na strani ekosklada glede vlog za subvencijo SE ... Zadnji oz. trenutno aktualni "javni poziv" 104SUB-SO22 je bil 30.12.2022 ... Na strani "Aktuialna obvestila vlagateljem" pa je navedeno, da se trenutno obravnavajo vloge prispele na dan 16.1.2023 ...
Poglej priponko 71271
Ali je samo ta informacija zastarela ali res tako pocasi obdelujejo vloge? Koliko casa je pri vas trajalo, da je vloga prisla na vrsto oz. da ste dobili ozplacano subvencijo?
Moj primer - oddano 25.12., dobil pošto 26.8., denar bo v 60 dneh na računu.bo kar točno
moja vloga za TČ
ODDANO xxxxx 99SUB-OB22 / 21. 02. 2023 ob 21:59
baje tudi čakaš po par m od odločbe da ti nakažejo denar?
Moj primer - oddano 25.12., dobil pošto 26.8., denar bo v 60 dneh na računu.
So zelo ažurni, ja ...
toliko kot imaš zavarovano.kolikšno bo izplačilo v primeru, da pogori elektrarna in hiša do tal, 15.000?
Trenutno še free ... Bo pa za eno kavo.A tok stane, da kupiš? Ker pol gledam, je se mesečna narocnina... Kok je pa ta?
Reci, naj ti dajo noter raje optiMOON namesto tega SE. Al se mi pa v spročilih javi ...Optimoon domnevam da je od Porscheja? Saj od njih je ta ponudba. Sem jih povprasal, za kateri model tega solaredgeja tocno gre.
Na dan ali na mesec... Jaz npr. spijem dve kavi na dan...Trenutno še free ... Bo pa za eno kavo.
Prav so ti razložili
Ce pa imas elektrarno dp nekje 15kw, soglasje 13.6 pa ne bos kmalu toliko elektrike izgubil da bi imeli plačan meter
Na mesec. Tako da se ne bo treba odpovedovat.Na dan ali na mesec... Jaz npr. spijem dve kavi na dan...