Me zanima, če bom kdaj kupoval hišo s tem. Si pa poizkušam odgovore na take POMEMBNE zadeve pridobiti prej, preden fuk... 10+ jurjev v to.A to je pa tvoja realnost? Ker tako se stare bajte prodaja? Tudi ploscice mu lahko niso vsec. Bo rekel, naj dam dol pa s seboj nesem, ker on jih ne rabi? Pa je to veliko bolj realno, kot puljenje SE dol. SE je del hise, del nepremicnine in ko se bajta prodaja se taka, kot je.
Najbolj realno od vsega je pa - tole tvoje podrkavanje zaradi podrkavanje samega je za zabit 5min, ko mi ostajajo. Bajte ne prodajam. To je edina realnost ta moment na tole temo. Ce bi te zanimalo, ne bi tu spraseval.
Ni nobena realnost. Jaz sem postavil relevantno vprašanje, na katerega očitno nihče ne ve odgovora. Vključno s tabo.
Potem si pa ti zapisala tole:
Pa še malo bolj naduto tole:Aja, če se pa hiša proda, potem pa spet ni več moj problem. ampak problem naslednjega lastnika.
Jaz sem te pa popravil, da se farbaš.Seveda bo "šenkana". Pa omare tudi. Ampak placal jih bo pa tud.
Zanimivo, da se sicer hvališ, kako ti vse po številkah delaš. No, tukaj gre pa po nadutosti.Seveda je tvoj problem, saj boš za SE iztržila manj, kot če bi se netmetering obdržal.
Ampak ja, lahko se farbaš, da ne bi in ni tvoj problem.