No, včeraj zamenjana panela delata brezhibno, tako da mi je malce odleglo. Popraviti še morajo oznake modela v prikazu, pa mislim, da bomo zadevo zaključili.
Koliko pa si dal za SE?
No, včeraj zamenjana panela delata brezhibno, tako da mi je malce odleglo. Popraviti še morajo oznake modela v prikazu, pa mislim, da bomo zadevo zaključili.
12.900 €, če mi uspe dobiti EKO subvencijo, bo to cca 550 € manj. Moč je 11,07 kW.Koliko pa si dal za SE?
Razliko lahko "dokupi" od drugih na suncontractu.dejte vsi, ki bi prenašal viške - naredte najprej domačo nalogo:
1. koliko viškov bom naredil
2. bo moral prejemnik dokupit razliko (med viški in porabo)? Koliko bo za razliko doplačal?
3. drug drobni tisk
pa ne narobe razumet - cist vesel uporabnik Suncontracta.. zadeva meni deluje - ob pogoju, da je odgovor na prvo vprašanje veliko.. na drugo pa nič
Ja, za kaksno SE pod 10kw. Imam tudi jaz podoben predtacun za 8kw se mi zdiCak mal, pet let nazaj si dal za 1kw 1500€?
Precej realna cena. Med 10 in 17kW rasmerniki je 100-300 EUR razlike, odvisno od modela in proizvajalca.Dobil si se dobro ceno. Meni zdaj za 11k€ ponujajo 7kw.
jabe mislm da ni na suncontract.. drgac pa tvoja matematika zdrziRazliko lahko "dokupi" od drugih na suncontractu.
Ze na alterju bi nasel najbtz dovolj rlektrike za sebe.
Samo Jabe jo ima 4Mw. Ce jo "proda" po trenutni zamrznjeni ceni, s prodajo v enem letu pokrije kavcijo na suncontractu.
Kdo mi "proda" elektriko po polovicni ceni. Bi sel na suncontract....
sosed je čakal mesec +... trgal se mu je.. priklopil so ga konec soncne sezone. pred tem je pa še TČ naštimal (tgi ga niso nategovali z dobavo) .. pomoje je naredil orenk minusKoliko časa se čaka na dobavo in montažo razsmernika po montaži panelov pri Geni-ju?
a ti to ta?Model Y | Tesla
Model Y je popolnoma električno, srednje veliko športno terensko vozilo z edinstveno zaščito in vsestransko uporabnim prtljažnim prostorom.www.tesla.com
a zdej je ona kriva, da vsak kitajski jajc košta 15 jurjev?Zaradi takih, ki Vgrajujete Uporovne Elektro Grelce (ker imate poleti viške elektrike), bo potrebno Netmetering prepovedat..Obstoječe pogodbe za Netmetering pa prekinit...
Pa tožite....
Zadeva je resnično težko upravičljiva. Seveda vse odvisno od situacije, trenutno računam moje stanje in se še odločam kako naprej.a zdej je ona kriva, da vsak kitajski jajc košta 15 jurjev?
15 sončna in 15 TČ (lohk je tud 5k manj), se reče, minimalno 25k za investicijo.
na ta račun se pol "zastonj" ogrevaš kok let? 10? 20?