S tem otrokom, ki imajo težave pri nas, sem se z očetom pogovarjal, dejansko je on sam načel temo, ker ga to bremeni. S ta drugim otrokom nima težav. Je pa tudi šola pristopila in skupaj rešujejo s psihologom in socialno pedagoginjo. Res pa je, da samo konkretno nagaja in ni nasilnež. Vsaj tako da ne bi koga poškodoval.Ampak resno vprasanje: kako to resujete? Poklicete starse bullija ali ucitelja ali kako to gre? Kaj naj pravzaprav naredi sine, če mu nekdo teži v šoli?
Ampak resno vprasanje: kako to resujete? Poklicete starse bullija ali ucitelja ali kako to gre? Kaj naj pravzaprav naredi sine, če mu nekdo teži v šoli?
Hja. Mi smo in vedno red naredili. Ali v razredu ali v šoli.
Lani je pub mal pokazal interes, da bi rad imel mir in pa prijatelje, ki se razume z njimi. Ker je bil en mal težak in žleht, je puba to motilo. Pa se je obračal stran, pa je šel do vzgojitlce in nama teživ. En dan sem mu lepo povedal, da ko te ne bo ubogal in vzgojiteljica ne bo nič naredila, ga nalomi. In ga je. Seveda so bili kaj hitro v vrcu . Kako to, da sem to dovolil in mu sam rekel? Po sicer mali pridigi meni, sem jim dal mislit s vprašanjem, če se fantje v njihovi mladosti niso tepli in za sebe postavljali....
No, epilog. Vse to je bilo skoraj pozabljeno. Pub s tem sošolcem nima težav. Na žalost edini v razredu. Potem si je pa mali še status uredil, ker je soseda, ki mu je skoz težil in zaničeval mal po Softijevo asfaltiral. Sosed je bil v 3 razredu, mali v vrcu. Ja hvalim se ampak mali nima težav v šoli. Druži se s fanti, katerimi hoče in nihče mu ne utruja.
Prav vzgajam otroka? Ne vem, vem pa, da če mu kdo teži naj se postavi za sebe. Če imajo probleme v razredu, jih naj reši a na koncu so pesti. To je hitro zakopčal in res vse naredi, da ne pride do pretepa. Tudi učiteljicam pove, kar mi ni najbolj všeč.
Pa tudi je res, da na naši šoli kr hitro reagirajo, če je kdo mal bolj lump. Starši se pa po večini poznamo in tut na ulici rečemo in skušamo rešit situacije.
Na tej šoli bi pa najprej starše na kak pogovor povabil.
Ok vdam se. Ja, sigurno. Pravzaprav sem že vsak dan v šoli.Mam pa občutek, ko bo tvojga tamauga eden zbrcal, boš pa takoj priletel v šolo in vse obesil na velik zvon. Vsaj ponavadi je tako. Ko moj tepe, je v redu, drugače pa do odvetnika.
Ok vdam se. Ja, sigurno. Pravzaprav sem že vsak dan v šoli.
Samo ko ga boš ti branil, boš pa nestrpni ksenofobni rasistični nacist, V TEM JE RAZLIKA MED NAMI IN NJIMI, ki si jih naštel zgoraj.Osebno odgovarjam za dejanja mojega 10 letnika. Pred sodiščem oz. podobnimi državnimi instucijami.
Ga bom pa še branil. Osebno! Saj ga Ciganinske familije tudi, pa Muslimanske tudi, pa Bosanske tudi.
Iz prve roke. Pa so bili njegovi zraven
Tvoj post ob 5:11.Ne da bi se strinjal s tistim stereotipnoksenofobnim izpadom - ampak hvala bogu da je razlika.
Moj odgovor se pravilno glasi: Tudi Ti slabo spiš....Sijajno spim. Se pa zgodaj zbudim in peljem psa na sprehod, preden ven prilezejo otroci in druga svojat.
Uf, ko bi žena vedela, kakšen izraz imaš za njo... Bomba oka flek.Sijajno spim. Se pa zgodaj zbudim in peljem psa na sprehod, preden ven prilezejo otroci in druga svojat.
In?Zadnjič je Juhant na predavanju izzivalno rekel, da bi on imel bistveno manj dela, če bi sprehajalci psov tako zjutraj še peljali otroka za pol urce na sprehod in mu spet po službi posvetili pol urce časa in sprehoda