Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik gulikoza pravi:
Saj zato sem vprašal kaj je normalna hitrost? Dejstvo je da dobiš marsikje 10/10 ali celo 20/20 za več kot sprejemljivo ceno...pa noben od ponudnikov ni kabelski operater
Kabelski operaterji bi lahko ponudili tako hitrost. Pa se jim ne splaca. Zaenkrat. Zakaj bos vprasal? Zato ker je, kot sem ze v prejsnjem postu zapisal, procent ljudi, ki vzame tako hitrost tako majhen, da je cisto nepomemben. Taki ljudje naj raje grejo k drugemu operaterju in drugemu tezijo, da jim v petek ob 21.37 zvecer vlece 9.87 mbps in ne "obljubljenih" 10
Marsikje == malokje. T-2 to ponuja v neposrednih blizinah centrale, malce dlje pa jim itak nic ne deluje, SiOl z adsl2+ je podobno, ADSL pa ne ponuja 10mbps paketa. Ostali ponudniki so slika SiOl-a.
Kje je torej zate "marsikje?
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Se komu sanja, koliko bandwitha je potrebnega za ogled HD video vsebine na internetu?
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Citat:
Citat:
Saj zato sem vprašal kaj je normalna hitrost? Dejstvo je da dobiš marsikje 10/10 ali celo 20/20 za več kot sprejemljivo ceno...pa noben od ponudnikov ni kabelski operater
Kabelski operaterji bi lahko ponudili tako hitrost. Pa se jim ne splaca. Zaenkrat. Zakaj bos vprasal? Zato ker je, kot sem ze v prejsnjem postu zapisal, procent ljudi, ki vzame tako hitrost tako majhen, da je cisto nepomemben. Taki ljudje naj raje grejo k drugemu operaterju in drugemu tezijo, da jim v petek ob 21.37 zvecer vlece 9.87 mbps in ne "obljubljenih" 10
Marsikje == malokje. T-2 to ponuja v neposrednih blizinah centrale, malce dlje pa jim itak nic ne deluje, SiOl z adsl2+ je podobno, ADSL pa ne ponuja 10mbps paketa. Ostali ponudniki so slika SiOl-a.
To da se kablaši premikajo počasi je dejstvo.Z telefonijo so tako dolgo mučkali da sem prej odšel. Sam sem bil na kablu od začetka sedaj pa sem prešel na T-2 ker mi za manj denarja nudjo 3x višjo hitrost. In to da ljudje nebi imeli višjih hitrosti je izmišlotina kablašev. Seveda bi imeli vendar za sprejemljivo ceno. Zakaj kablaši niso bili nikoli gonilna sila v ponudbi ampak so vedno capljali za DSL ponudniki čeprav je coax že v začetku nudil večje možnosti.
l.p. bivši Trierin naročnik
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Tema je o kablaših ki so (odnosno niso, kot vehementno trdiš), zaspančkali.Citat:
Citat:
Moram pa odgovoriti na gornje "buče zaspanke":
Marsikje == skoraj povsod. T-2 ponuja VDSL-2 v radiusu 2500 metrov zračne črte od centrale - so pa že tudi inštalacije prek 5 km (fizične linije) od centrale. Ker ima T-2 po celi Sloveniji (zaenkrat) 172 central z radiusem vsaj petih kilometrov, pokriva takole od oka 80% populacije Slovenije. Torej bo izraz "marsikje" kar pravi, še bolje pa bi bilo "skoraj povsod".
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:Sej niso. Kablasi so ponujali 1024/1024, 2048/2048 v casu, ko SiOl ni imel se ADSLja.
Citat:
Kablaši so sploh ena posebna sorta folka. Jaz jih ne bi otoževal, da so zaspali, o ne. Pri njih gre za hibernacijo!
Sej jih je - pred 2 leti je bilo napovedano, da bo pri T-2 v dveh letih cirka 40.000 folka. Dejansko je cifra res skoraj taka - kapo dol tistemu, ki jo je takrat napovedal, ko je T-2 imel še 0 (NULA) uporabnikov.Citat:
Ne zajebavam. Sam vprasam, da ce je res tam vse tako oh in sploh in ce je tolko ljudi dosegljivih, zakaj jih tolko ni gor na T-2ju. Zdi se mi cist simple question
Citat:
Sej jih je - pred 2 leti je bilo napovedano, da bo pri T-2 v dveh letih cirka 40.000 folka. Dejansko je cifra res skoraj taka - kapo dol tistemu, ki jo je takrat napovedal, ko je T-2 imel še 0 (NULA) uporabnikov.Citat:
Ne zajebavam. Sam vprasam, da ce je res tam vse tako oh in sploh in ce je tolko ljudi dosegljivih, zakaj jih tolko ni gor na T-2ju. Zdi se mi cist simple question
A vi pri kablaših bi lahko hitreje priklapljali? In podvprašanje - ali misliš, da je masovno priklapljanje samo toliko zahtevno, kot je zahtevno masovno odklapljanje, s katerim imate (baje) že bogate izkušnje?! Hočem povedati, da je za tistih tvojih 80% potreben cajt. Tudi to še pride, ne skrbi.