Citat:
Uporabnik gulikoza pravi:
Saj zato sem vprašal kaj je normalna hitrost? Dejstvo je da dobiš marsikje 10/10 ali celo 20/20 za več kot sprejemljivo ceno...pa noben od ponudnikov ni kabelski operater
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Citat:
Uporabnik gulikoza pravi:
Saj zato sem vprašal kaj je normalna hitrost? Dejstvo je da dobiš marsikje 10/10 ali celo 20/20 za več kot sprejemljivo ceno...pa noben od ponudnikov ni kabelski operater
Kabelski operaterji bi lahko ponudili tako hitrost. Pa se jim ne splaca. Zaenkrat. Zakaj bos vprasal? Zato ker je, kot sem ze v prejsnjem postu zapisal, procent ljudi, ki vzame tako hitrost tako majhen, da je cisto nepomemben. Taki ljudje naj raje grejo k drugemu operaterju in drugemu tezijo, da jim v petek ob 21.37 zvecer vlece 9.87 mbps in ne "obljubljenih" 10
Marsikje == malokje. T-2 to ponuja v neposrednih blizinah centrale, malce dlje pa jim itak nic ne deluje, SiOl z adsl2+ je podobno, ADSL pa ne ponuja 10mbps paketa. Ostali ponudniki so slika SiOl-a.
Kje je torej zate "marsikje?
A ti ni jasno? Dej malo okoli poglej. Velike medijske hiše že nudijo (precej) vsebin prek neta. Tega bo vedno več. Sicer pa ti tega ne bom govoril, saj si se do sedaj že mnogokrat pokazal v luči Velikega Analitika (TM). Kdo sem jaz, da ti bom tukaj pamet solil?Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Nimda - zelo površno.....sedi, 1!
Sicer pa tudi meni ni jasno, kaj bomo ljudje delali z osnovnimi (!) paketi tipa 10/10, 20/20...
...ko bodo enkrat skenslal torrente
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Pri 5 km je odvisno od debeline parice. 0.4 mm pozabi, 0,6 ali 0,8 pa bo že delalo, tja do ene 4/384. Dosti za osnovno storitev.