Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Kje se že ti voziš?
17758-icon_confused.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:Nekateri smo te takozvane "zimske radosti" prerasli pri 20-ih.
smile-1.gif
Zadnjič sem sprobal enega passata, dobro čipanega. Sem se počutil kot 19 letnik s športnim avtom v rokah/nogah. Da bi me videl stardec ...
hysterical-1.gif

Tako da 20-ta leta nikoli ne prerasteš, samo začasno jih zapreš v predal, ki se odpre ob pravi priložnosti.
cheer.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.155
11.030
113
kod Džej-Zija
Ko je sneg in blato, z veseljem po kakšni hosti ali makadamu. Pa tudi kakšno parkirišče sem in tja razrijem. Kadar se mi zelo mudi, tudi takrat, ko ni snega.
grin1.gif

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Kumaj cakam na sneg
cheer.gif
Resnicno upam, da bo ga bo vec kot zadnje dve leti.

EDIT:
Oda snihu

Dej dej snih zej Jebeš pumlad dej zej snih Kipn ga en metr zej Snih snih snih snih
Moje sneške toje sneške Super sanke tralala
Če ga manka nam se sanka Kuhan uinu nam ga da
Zakua ni snih ciu lit (ciu lit) Kua je glup ta svit (ta svit)
Jest čem bit Eskim (Eskim) Snih na smi bit sam pazim
Res ni lipa če ni sniga Prid ablak kipn ga
Če se u pismc kej na rima Je zatu ka ni snega

PS: Ni moja pesnitev

Nazadnje urejeno:

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Ko sem se pogovarjal z enim švicarskim mojstrom za vlivanje umetnih mas mi je bilo rečeno, da naj bi se brez strahu vozil z letno gumo do 6 stopinj.
wink-1.gif

Jaz osebno sem dal zimske gor že 21.10. Iz enega preprostega razloga... ni mi za čakat v gužvi.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jaz pa gume menjam doma imam dvojna platišča in bom menjal ko bo grozil prvi sneg (upam da kmalu)!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj je lustnega? probaj enkrat 4x4 pa bos videl... pač igra stroja z naravo. Pol če imaš rad offroad greš v cel sneg in probaš pridit čim dlje, pa z avtom lahko delaš karkol, saj gume skoraj nič ne držijo! Poleti tega ne moreš kr tko počet. Al pa vsaj ne z vsakim avtom.
Pač premaguješ ovire na katerih so ostali mrzli.

Nekateri smo te takozvane "zimske radosti" prerasli pri 20-ih.
smile-1.gif

Ko se pa na tem istem forumu pojavljajo posti o magičnem sončku in toplem morčku ter njunih raznoraznih magičnih učinkih se pa nihče ne obregne v to. Ravno tako, ko se govori o barviti jeseni in cvetoči pomladi.
Vsakemu izmed nas je eden izmed letnih časov najljubši.

Moja teorija je vedno bila: Nikoli ni tako mrzlo, da se ne moreš še bolj obleči, z lahkoto je pa tako vroče da se ne moreš več sleči.

Tudi sam uživam v snegu in zimi. Boljšega od tega enostavno ni. Poleti imam morja dovolj v nekaj dneh, pozimi bi pa lahko preživel mesece na cca. 2000 m nadmorske višine, pri -3 s sončkom podnevi in 20 cm svežega snega vsako jutro
cheer.gif

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Malo offtopic. Vedno znova sem fasciniran nad tvojim avatarjem. A je možno dobiti tudi tisto, kar je okrog ali bom potem razočaran?
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne tistega okrog ni možno dobit v celoti razen če kdo pride v moj računalnik!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Sem mislil, da ima tip jajca in je dejansko objavil sliko svoje dekline. Bah... "sami luzerji kle gor".
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
V dolinah ne maram snega oz. njegovih posledic v obliki plundre, ledu in podobnih uporabniku neprijaznih stanj, za vse smučajoče pa naj ga zaradi mene zapade 100 metrov v gorovju.
tongue-1.gif

Prav tako mraz sux! Hladnokrvna kača.press
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.