Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ne mi rečt da si ti tudi iz hribov.
evil.gif

Hribi niso noben problem.

Civilizacija je problem...
crazy1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
KSZ
A mi lahko eden od dolgocajtnežev, ki hočejo sneg, razloži, zakaj si ga tako želi, kaj ima od njega? Kaj je sedaj tako hudega, ko je toplo, da ne rabiš kurit in se lahko sprehodiš po naravi?

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kaj imaš pa recimo od sonca in 30 stopinj? Razen tega da lahko ležiš v senci in se greš namočit v vodo? Vsakemu svoje, meni sneg bolj potegne kot vročina. Uživam v snegu in vse kar lahko počnem. Ni mi vroče in vročine ne prenašam. Enim pa pač paše, da imajo zunaj sonce in vročino. Je pa definitivno več tistih, ki imajo raje poletje kot zimo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mimgrede, tud v snegu se lahko sprehajaš po naravi.

Kaj je lustnega? probaj enkrat 4x4 pa bos videl... pač igra stroja z naravo. Pol če imaš rad offroad greš v cel sneg in probaš pridit čim dlje, pa z avtom lahko delaš karkol, saj gume skoraj nič ne držijo! Poleti tega ne moreš kr tko počet. Al pa vsaj ne z vsakim avtom.
Pač premaguješ ovire na katerih so ostali mrzli.

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
se strinjam, meni gre tudi na jetra una baba iz vremena, ki tezi, da bom slabe volje, ker ne bo soncka ampak peklenski mraz in veliko snega in naj uzivamo pri +20C sredi novembra
bonk.gif
eni lazje dihamo pri -20C kot +20C (se vedno hodim v kratkih rokavih v sluzbo..poleti pa umiram)

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
461
83
45
dolenska
Kako naj enim dolgočasnežu razložim, ki ima rad sam poletje
grin1.gif
.
Nekdo, ki zna z besedami ti bi bolje razložil, kot jaz. Bom poskusil.
Zame je zima neki lepega, ker obužujem bordanje, pa nisem prfi. Rad se šetam po snegu in napol spluženimi cestami, za mene je nek romantičen
redface-1.gif
priokus, pa čeprov pada aprila. Ljudje so bl v prostorih in tako je več možnosti za stike, al v gostilni al s sosedi, al na placi. Adrenalin in spretnostna vožnja je nasnegu. Če te zebe, začneš mal migat in ti je toplo.
Slbe stvari:
Mogoče preklet mraz, ki ga pri nas ni. Plundra, led na cesti, ledene sveče, ki ti visijo nad glavo, posledično kaki zlomi,...

Sej poleti je tut fino, sam se ne moreš kr tako pohladit, če ni klime al pa poštenga kivdra. Pa kako morje, reka jezero,lavor,...

Jaz uživam v zimi in ne morem drugače
cheer.gif
.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.242
25
48
Sm vedu da se Subarujevc prec oglasu
evil.gif
(sam še to na forumu berem)

Tile Subi feni ga najdejo prej kokr sneg njih
aplauz.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Snega danes ne bo nič po nižinah SLO. Pride konec meseca, če je verjet napovedim za tako dolgo.
Tako je stanje po trenutnih kartah. Kaj bo čez 14dni v realnosti pa nihče ne ve.
Napoved je lahko kvečjemu točna do 5dni nekje, pa še to je vprašljivo

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
A na Vršiču ga je že kaj? Se mi zdi da je pred kratkim že bila obvezna zimska oprema
rolleyes-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz pa upam da se boš priženil na 800m nadmorske višine.
evil.gif
Bom pa avto zamenjal. Kupujem samo rabljene, torej si lahko privoščim več.
grims-1.gif

Sicer pa imamo pred bajto itak en 30% klanec. Kratek, a toliko bolj zajeban v snegu.
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Kaj je lustnega? probaj enkrat 4x4 pa bos videl... pač igra stroja z naravo. Pol če imaš rad offroad greš v cel sneg in probaš pridit čim dlje, pa z avtom lahko delaš karkol, saj gume skoraj nič ne držijo! Poleti tega ne moreš kr tko počet. Al pa vsaj ne z vsakim avtom.
Pač premaguješ ovire na katerih so ostali mrzli.

Nekateri smo te takozvane "zimske radosti" prerasli pri 20-ih.
smile-1.gif

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
844
22
18
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
se vedno hodim v kratkih rokavih v sluzbo..poleti pa umiram

Ti si potem eden tistih, ki jih videvam zjutraj na vlaku v sandalih in kratkih hlačah
uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no glede na to da sem še vedno v 20, mi pol to pripada, a ne?

Drugač pa, ja vsak tele ima svoj vesele pravijo! Eni imajo kolesa, eni motorje, eni crosse, eni se pa radi po snegu z avtom zdivjamo....
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.