Sneg

matej_

Guru
25. okt 2007
2.178
722
113
sam tole je bedarija, boljše bi bilo če bi mel frezo spredaj, ne pa da more skoz rikverc furat.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Na obrobju Ljubljane so že bili zvončki trobentice, žafran..dol pri vas pa tudi, nisi bil nič doma?
Seveda, pri nam so že skoraj narcise cvetele.
Pa za zvončke, trobentice in žafrane ne rabiš hodit iz Ljubljane, so bili do sobote še bogato posejane na blokovskem parkirišču malenkost ven iz centra.

Mah, nestrpen sem že, zima je sedaj celo za moj okus predolga. Da še na Primorskem ne zberejo za 15 stopinj, no, toliko o globalnem segrevanju.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.169
6.340
113
blizu močvirne prestolnice
Glej, za 40 mučenikov je bil deževen dan, torej pričakuj vsaj še pol Aprila takle vreme. Boš videl bo bolje, sploh ko boš paradajz že spet jedel
grin1.gif

Bomo videli kaj bo prinesla Zofka.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.384
179
63
38
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
sam tole je bedarija, boljše bi bilo če bi mel frezo spredaj, ne pa da more skoz rikverc furat.

Za rolbat je tole zakon! Je pa tale Steyr reverzibilen, tko da ma volan tud zadaj, zasučeš sedež in furaš. Podobno imam tud jaz na Valtri ( glej sliko ). Me je ob vsem letošnjem snegu že malo zamikalo, da bi se šel komunalo. Sam ku*c, ko drugo leto lahko ne bo nič snega...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
347
83
Kamnje
pojma nimajo. ni gibanje zračnih mas ampak postaja topli zalivski tok vedno šibkejši. poletje je bilo zelo vroče (globalno segrevanje) led se je stopil in vplival na zelo švoh zalivski tok. ker je bilo od poletja vse pregreto se je zmia začela kasneje. manj ledu je tudi prisevalo k temu. sedaj ko pa ni toplega toka, ta zima traja in traja.
evo teorija je celo smiselna.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.264
-8.935
113
Nikar skrbeti, ni še konc.
Trenutno kaže, da bi lahko v noči iz nedelje na pondelk dež prehajal v sneg
evil.gif