Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A ti si bil z UPS kombijem a? Malo po sredini ceste, malo na rob, očitno si dobro zimske gume potestiral.
Ne, nisem bil z UPS-vim kombijem. Naš je bele barve

Citat:
A ti si bil z UPS kombijem a? Malo po sredini ceste, malo na rob, očitno si dobro zimske gume potestiral.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Ne, nisem bil z UPS-vim kombijem. Naš je bele barve![]()
Zeleno?Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
RES upam, da bo. Bruha se mi že od snega. Tako lepo zeleno in skoraj suho je bilo že vse.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vaginko pa še razmišlja, a bi na svoja bavarska kola montiral ketne ali počaka odjugo.
v nemrzlih krajih po sloveniji že cvetijo marelice in mandljiCitat:
Uporabnik keber pravi:
Zeleno?Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
RES upam, da bo. Bruha se mi že od snega. Tako lepo zeleno in skoraj suho je bilo že vse.![]()
Ja, sem pa tja kaka travna bilka, to pa je vse. Še na Obali ni kakega zelenila.
Drugače pa res ne zastopim kolesarjev danes, sploh pa ne žensk. V pelcmonteljih z razmajanim 30 let starim biciklom motovilijo levo-desno po nespluženih cestah in samo čakam, da se mi brez čelade razbijejo na havbo, kriv bom pa itak jaz.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zeleno?Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
RES upam, da bo. Bruha se mi že od snega. Tako lepo zeleno in skoraj suho je bilo že vse.![]()
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zeleno?Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Drugače pa res ne zastopim kolesarjev danes, sploh pa ne žensk. V pelcmonteljih z razmajanim 30 let starim biciklom motovilijo levo-desno po nespluženih cestah in samo čakam, da se mi brez čelade razbijejo na havbo, kriv bom pa itak jaz.
Jaz si pod čisto pomlad predstavljam kaj več od cvetočih mandljev. Recimo še vsaj kaka roža, ki ni regrad in malo več zelenja kot je tole na Obali (ne sicer na obali), o zelenih brstih ni bilo ne duha ne sluha:Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ne vem kje ti živiš, na goriškem je od zadnjega dežja kar lepo pozelenela trava, tudi drevesa so dobila zelene brste, cveti tudi že sadno drevje (breskve, češnje). Skratka čista pomlad!