Sneg

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.328
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

A ti si bil z UPS kombijem a? Malo po sredini ceste, malo na rob, očitno si dobro zimske gume potestiral.

Ne, nisem bil z UPS-vim kombijem. Naš je bele barve
smirk-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

A ti si bil z UPS kombijem a? Malo po sredini ceste, malo na rob, očitno si dobro zimske gume potestiral.

Ne, nisem bil z UPS-vim kombijem. Naš je bele barve
smirk-1.gif

Ma se ravno popoldne tam čez letel in se je tako veselo izživljal nad službenim kombijem, da sem takoj pomislil, da ga je dobil za domov.

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
Am znalci, kako kaj kaže s temperaturami od četrtka naprej? Do kdaj lahko pričakujemo da se bo ta sneg obdržal? Bo šel čez vikend?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.910
121
63
štajerska
dobro vprašanje, ki pa ga po potrebno postaviti v četrtek. sedaj je še prezgodaj. vremnski modeli sicer pravijo, da bi naj bilo od četrtka dalje topleje ampak to ni ziher
pri nas pa spet pada snegec....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
RES upam, da bo. Bruha se mi že od snega. Tako lepo zeleno in skoraj suho je bilo že vse.
Zeleno?
hysterical-1.gif

Ja, sem pa tja kaka travna bilka, to pa je vse. Še na Obali ni kakega zelenila.

Drugače pa res ne zastopim kolesarjev danes, sploh pa ne žensk. V pelcmonteljih z razmajanim 30 let starim biciklom motovilijo levo-desno po nespluženih cestah in samo čakam, da se mi brez čelade razbijejo na havbo, kriv bom pa itak jaz.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
347
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
RES upam, da bo. Bruha se mi že od snega. Tako lepo zeleno in skoraj suho je bilo že vse.
Zeleno?
hysterical-1.gif

Drugače pa res ne zastopim kolesarjev danes, sploh pa ne žensk. V pelcmonteljih z razmajanim 30 let starim biciklom motovilijo levo-desno po nespluženih cestah in samo čakam, da se mi brez čelade razbijejo na havbo, kriv bom pa itak jaz.
v nemrzlih krajih po sloveniji že cvetijo marelice in mandlji

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.257
4.231
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Zeleno?
hysterical-1.gif

Ne vem kje ti živiš, na goriškem je od zadnjega dežja kar lepo pozelenela trava, tudi drevesa so dobila zelene brste, cveti tudi že sadno drevje (breskve, češnje). Skratka čista pomlad!

Sicer pa lastniki zimskih balonov in jeklenih platišč ... ne it na letne in alu platišča dokler ne poflikajo udarnih jam. Škoda hrbta, gum in platišč. Letos je pa itak katastrofa.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Zeleno?
hysterical-1.gif

Jaz sem, kar temo zaradi tega odprl. Pravi specialci so nekateri ljudje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ne vem kje ti živiš, na goriškem je od zadnjega dežja kar lepo pozelenela trava, tudi drevesa so dobila zelene brste, cveti tudi že sadno drevje (breskve, češnje). Skratka čista pomlad!
Jaz si pod čisto pomlad predstavljam kaj več od cvetočih mandljev. Recimo še vsaj kaka roža, ki ni regrad in malo več zelenja kot je tole na Obali (ne sicer na obali), o zelenih brstih ni bilo ne duha ne sluha: