Sneg

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Kr naj ga. Da bi ga tolk vsulo, da bi avte na parkplacih z grabljam iskali.
a015.gif

Bemo, tud narava nas ne mara več. V oktobru sneg, pa to ni res.
a025.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.532
7.181
113
pri taščici
glede na spin je kar pestro po sloveniji in nisem edini brez elektrike. očitno sneg in listje dela dovolj sitnosti ob samo nekaj cm snega

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...baje v soboto do nižin...

Spet panika vremenarjev in povzročanje "splošne" nevarnosti, da si je folk zamenjal gume.

Ovce pač.
priden.gif
.

En lep Beeee pozdrav od doma.

Če bi poslušal tebe, bi ponoči moral spat v avtu.

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
377
94
28
Najbolš je k greš na fb pogledat (iz firbca) in vsaki drugi napiše: sneeeg/ sneeeg padaaa/ ... uglavnem izrazi svoje mišljenje o snegu, in pol veš da ti še ni treba iz postle, ker dejansko že vse veš, kar rabš vedet za nedeljo
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zanimivo, koliko škode na drevju naredi teh nekaj cm snega. Parking pred blokom glede vej in listja zgleda kot da je bil ponoči nek močnejši vihar. Drugače pa ni panike na cesti, z mojimi slicksi je šlo kot ob običajnem dežju, razen ovinke je treba malo bolj previdno speljat.

Pa kakšen mir je na šihtu, Ljubljana spi.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...baje v soboto do nižin...

Spet panika vremenarjev in povzročanje "splošne" nevarnosti, da si je folk zamenjal gume.

Ovce pač.
priden.gif
.

En lep Beeee pozdrav od doma.

Če bi poslušal tebe, bi ponoči moral spat v avtu.

Jaz pa sem sebe poslušal
evil.gif
V Mariboru dež pa kakšna snežinka vmes, padlo nič, cesta le mokra, skratka stein ni v prekršku.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.532
7.181
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Zanimivo, koliko škode na drevju naredi teh nekaj cm snega. Parking pred blokom glede vej in listja zgleda kot da je bil ponoči nek močnejši vihar. Drugače pa ni panike na cesti, z mojimi slicksi je šlo kot ob običajnem dežju, razen ovinke je treba malo bolj previdno speljat.

smile-1.gif
a ne laufa?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ob pol 11ih. Stanujem znotraj trase, se je najbolje kar na šiht pobrat, dokler me niso do konca zaprli. Itak ni kaj drugega za počet, mogoče malo športanja popoldne.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik keber pravi:

smile-1.gif

Ni še bilo mraza, da bi listje odpadlo. Poka in lomi pri 5 cm snega.