Jaz pa vremenarje in njihov rdeči alarm razumem. Edino tako se lahko rešijo PoopTV style novinarskih prispevkov:
- Novinarka (raport medtem ko hodi proti kameri): "Po tem neočiščenem pločniku so morali otroci danes v šolo. Zaradi poledice je komaj 10-letni Miha padel in si zlomil nogo. Zdaj leži na otroškem oddelku travmatološke klinike in vsaj 3 tedne ne bo mogel v šolo. Kdo bo za to odgovarjal?"
- Novinarka (v bolniški sobi): "Miha, kako se je zgodilo?"
- Miha: "Ja s prjatli smo šli v šolo, pa sm hotu vzet telefon iz žepa, takrat pa mi je v [all-starkah - to se izreže ven] spodrsnilo in sem padel".
- Novinarka: "In koliko časa ne boš zdaj v bolnici, kaj pravijo zdravniki?"
- Miha: "Ma kaj jaz vem, en teden bom tukaj, pol pa še dva tedna doma".
- Novinarka: "In kako se počutiš?"
- Miha: "Super je, ker ni treba v šolo [opomba novinarke: to bomo izrezali ven], malo je dolgčas"
- Novinarka: "Poskušali smo poiskati krivca. Šli smo Komunalnega podjetja Ljubljana, ki je zadolženo za čiščenje pločnikov, tam pa so nas odslovili, da oni niso odgovorni, češ da je bila vremenska napoved, da naj bi začelo snežiti šele dve uri kasneje."
- Novinarka (napadalno, medtem ko rine mikrofon pred usta dežurnemu vremenarju na ARSO): "Torej ste za zlom noge in to, da Miha 3 tedne ne bo mogel v šolo, krivi vi, ker niste pravilno napovedali snežnih padavin?"
- Vremenar: :FACEPALM: