Sneg in panika

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
9
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ja to so tisti pametni, k so brez sluzbe, oz, majo tolk hudo sluzbo, da so lahko pogresljivi,.
hysterical-1.gif
Kdo na alterju je tako nenadomestljiv ? Kaj pa če vas avto povozi ali gripa položi za 1 mesec v posteljo ? Bo vaša firma crknila ker vas ne bo ?

Če si operater za jedrske medcelinske rakete imaš itak 2 dodatni osebi za backup.

A si je to tako težko predstavljati? Recimo da si s.p. brez delavcev si nenadomestljiv. Pa je to samo en primer.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Juhuuu dobil dopust.

Ni mi ravno za kampirat na cesti

Enako... koristim nadure... Prejšnji teden potreboval 2 uri iz Vrhnike do LJ, ne bi rad še enkrat to ponovil v tako kratkem času

A vidva sta tista,ki sploh ne znata vozit ??
evil.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.833
4.476
113
Znama zelo dobro vozit, samo mi ni ravno za časa zabijat na cesti po nepotrebnem , stari dopust pa je še tudi treba pokoristit do konca meseca.

Saj se bom mogoče šel iživljat na Pohorje.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ceste so kopne ! Kamionžije pa na prisilnem dopustu,ker ne znajo vozit po 10 centimetrski plundri.Ker niso bili zadovoljeni z pluženjem pa bodite doma !!

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.197
113
Predvidevam, da bo jutri super. Dela se taka panika, da bo 60 % manj prometa na cestah in bo za potrebno v bistvu manj časa kot po suhi cesti z običajno gužvo. Danes se je delno že poznalo in sem prišel kako minuto prej v službo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.535
799
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:

A si je to tako težko predstavljati? Recimo da si s.p. brez delavcev si nenadomestljiv. Pa je to samo en primer.

V bistvu v nobenem primeru nisi nenadomestljiv... To je pac poslovni riziko, ce kot samostojni podjetnik nimas porbljeno za "worst case scenario"
smile-1.gif

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.328
8
38
47
Okolica južne LJ.
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Juhuuu dobil dopust.

Ni mi ravno za kampirat na cesti

Enako... koristim nadure... Prejšnji teden potreboval 2 uri iz Vrhnike do LJ, ne bi rad še enkrat to ponovil v tako kratkem času

A vidva sta tista,ki sploh ne znata vozit ??
evil.gif
evil.gif

Ne, ne... Plus ure treba pokoristiti. Pa zakaj bi se ubadal s prometom, če sem lahko doma na toplem...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Danes sem moral iz Mb-relacija Celje...

zdaj sem nazaj

cesta povsem "suha" (brez snega), ker... ne sneži
smile-1.gif

Zaenkrat je bilo od rdečega samo to, da sem šel z rdečim avtom...lol

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Danes sem moral iz Mb-relacija Celje...

zdaj sem nazaj

cesta povsem "suha" (brez snega), ker... ne sneži
smile-1.gif

Zaenkrat je bilo od rdečega samo to, da sem šel z rdečim avtom...lol
Ja rdečga maš zgolj slučajno
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.545
7.196
113
pri taščici
Pri nas je rdeč alarm že cel dan. Slika kot dokaz
Darjan te še mika parcela
2167345-20150205_144739.jpg

Priponke

• 2167345-20150205_144739.jpg
    2167345-20150205_144739.jpg
    263,2 KB · Ogledi: 90
Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
očitno prihaja z zamikom vse skupaj... po radiu še vedno govorijo, da bo akcija...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ja v Revozu so brez sestavnih delov in čakajo kamioni na meji,baje da je cesta mal mokra ! Skratka Darsovci so totalno nesposobni in so se usral kot vidre !
10.gif

Zaradi prepovedi prometa za polpriklopnike in priklopnike na slovenskih avtocestah in hitrih cestah ter posledično zaprtja mejnih prehodov za tovrstna vozila, do katerega je prišlo zaradi napovedi obilnega sneženja, se je Revoz že danes soočil z motnjami v oskrbi proizvodnje.

Ker Revozovi bližnji dobavitelji zagotavljajo dele po principu sinhrone oskrbe, je prišlo najprej do težav predvsem zaradi zaprtja meje s Hrvaško, od koder nam dele dostavlja dobavitelj pomembnih sestavnih delov ADP. V nadaljevanju pa je ogrožena tudi oskrba dobaviteljev iz drugih držav (predvsem iz zahoda in s severa), s katerimi poslujemo na osnovi redne dobave delov.

"Zaradi pomanjkanja delov smo tako primorani zaustaviti proizvodnjo v četrtek zvečer, kar pomeni, da bomo imeli izpad nočne izmene v četrtek in vseh treh izmen v petek. To za podjetje predstavlja zelo veliko motnjo v delovanju in pa seveda velik strošek. V Revozu pozdravljamo preventivne ukrepe in ustrezno odzivanje na ekstremne vremenske razmere s ciljem zagotavljanja večje varnosti, vendar je pri tovrstnih odločitvah treba upoštevati tudi vse možne posledice. Po naši oceni je bila odločitev o prepovedi prometa tokrat nekoliko preuranjena in preveč posplošena. Če bi ukrep stopil v veljavo nekaj ur kasneje in če ne bi veljal za vse dele države istočasno, bi se s tem že lahko izognili mnogim težavam in predvsem veliki škodi," so sporočili iz Revoza.

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hja...

postavi se v njihovo kožo - če je gužva so oni grdi, če končno enkrat predčasno izločijo kamione, so spet oni grdi.

Jest pravim tako - ko v postojni zapade 10cm snega, zapremo cestnine za kamione. Sej pred vrhniškim klancem je redko kaj narobe.

Kdo je zdej kriv? Vremenarji? DARSovci? pač vreme je nepredvidljivo...

Sam pri nas je tko,da en pač mora biti kriv.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.329
16.620
113
...ksz...

Panika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grin1.gif

snezinka.jpg

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Dogajanje na AC ob sneženju je stalnica že veliko let.
TAKOLE je bil videti komentar pred dobrimi štirimi leti...

Komentarji na forumih pa dokazujejo, da ljudem ni nikoli prav - če je prepoved, ali pa če je ni.
Takle mamo

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Mene pa zanima, zakaj ima Revoz tako na knap dobavo avtodelov. En dan brez tovornjaka in je že izpad proizvodnje? kaj se ne dela vsaj za par dni zaloge al kaka je fora?