Sneg in panika

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
A MI LAHKO EN [cenzura] RAZLOŽI KVA FOLK DELA NA CESTI. PROKLETI NESPOSOBNEZI!
dons sem videl v živo, kako zgleda varnostna razdalja
Folk je stal pred semaforjem, med njimi pa po 20 metrov lufta
hysterical-1.gif
Evo, živ človk na alterju vse doživi... zadnjič nekdo razloži, da ga je prehitevani izsilil na milimetre, ravno tako najdeš varnostno razdaljo na milimetre, sedaj pa kolono pred semaforji na 20 metrov varnostne. Ni da ni...

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.128
3.632
113
41
Lj
Saj vas noben ne sili na cesto, so še druge alternative, npr delo od doma, ali pa da ne greste v službo ali pa uporabite javni prevoz. Ne razumem te agresije in živčnosti, to ne sodi na cesto.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Saj vas noben ne sili na cesto, so še druge alternative, npr delo od doma, ali pa da ne greste v službo ali pa uporabite javni prevoz. Ne razumem te agresije in živčnosti, to ne sodi na cesto.

Ja! Cestar naj pluži cesto od doma.
bonk.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.053
6.100
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dons je cela Ljubljana stala....kdo od vas je zamasil vse skupaj?
Ni vsak dan ko je rush hour v LJ gneča za popizdit (beri potovalna hitrost 5-10 kmh) ?

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Ni vsak dan ko je rush hour v LJ gneča za popizdit (beri potovalna hitrost 5-10 kmh) ?

Toliko kot si napisal ni, se da po obvoznici vozit normalno, sam kar je blo pa danes, pa katastrofa.
Iz Savelj do Brezovice smo rabli 1 uro!! Smo se cincali...vse do Unca smo se cincali...pa ni bilo nobene nesreče, nič...sam folk, k ne zna vozit...ti bi morali ostati doma ali pa bi morali startat ob 2...cesta je bila KOPNA, veliko bolje kopna kot pa prejšnji teden v petek, pa se je v petek vozilo hitreje kot danes! Naj folk raje ostane doma, če se boji snega! Naj vzamejo dopust al neki..

To sem pozabil. Pa kaj so delali danes vozniki. To ne moreš verjet!
Ene par jih je šlo kar na odstavni pas, pa prehitevat po njem....takim bi direkt pobral izpit, avto pa zdrobil in plačat bi morali vse stroške, pa seveda kazen zraven. En izmed takih je bil nek bolgar...tip prehiteval po odstavnem pasu, potem pa se hotel iz odstavnega pasa vrinit pred vse na vozni pas...brez žmigavca!

Od Loga naprej...folk skakal iz prehitevalnega na vozni, potem vozil na voznem nekaj časa, kjer so šli mimo nekaj avtomobilov, potem pa nazaj na vozni pas. Na vrhniškem klancu na počasni pas, pa prehitevat, pa spet na prehitevalni pas. Še en bedak z meganom, GO tablica, pa se je iz prehitevalnega pasu skušal umakniti na ODSTAVNI pas, ko so šli nekaj policisti proti vrhniki in še naprej. WTF je s tem človekom? Kdo mu je dal izpit, res ne vem. Da greš iz prehitevalnega na odstavni pas, ob tem pa še skoraj nesrečo povzročiš...prokleti bedaki! Naj ostanejo doma, pred tem pa vrnejo izpite!

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.641
1.328
113
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:

hysterical-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.284
1.813
113
40
Po LJ je bilo noro... 45 minut od Šiške do centra...

Lahko bi uvedli obvezno učno uro pred izpitom, da furaš tud po snegu...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
uf... v petek bo pa pestro it v službo.... do 50 cm snega... ojoj

najbolj da izredni praznik razglasimo, da bo folk lepo doma na toplem, jst druge ne vidm če so bli že dons problemi....
bonk.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.734
414
83
Kras
www.mtl.si
Huh, sedaj sem pa res vesel, da mi danes ni bilo treba it v Ljubljano.
cheer.gif

Pri nas pa ni bilo take panike, je bilo samo cca. 5 cm snega, pa še ta se je hitro stopil. Še dobro, ker je zihr en od obeh plugov pokvarjen, pa bi bile spet izredne razmere, če bi bilo kaj več
evil.gif
.

Citat:
Uporabnik afroC pravi:
x2, najboljši so pa taki ki imajo ponoči v mestu spredaj prižgane le LED, zadaj tema, na armaturni plošči pa tudi TEMA.
bonk.gif
Hehe, ta pravi so ja. Žal jih je vedno več na cesti. Sem pa o tem že nekaj pisal: Varnost in dnevne luči

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.336
1.948
113
Citat:

JP VO-KA ! Ona mora skrbet da se kanalizacija ne zamaši!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.734
414
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Resno bo treba predlagat spremembo zakona: kazen za zdrs, ki ovira promet in je nastal zato, ker ni zimske opreme (zimske gume ali verige) bo treba kaznovat z odvzemom vozila.
Ali pa zajetno kazen. Kolikor vem se v Avstriji v takem primeru lahko posloviš od zajetnega kupčka denarja. Kar je edino prav.
Čeprav pri nas bi se verjetno spet našli heroji, ki jih je pač sneg presenetil in bi jokali pred kamerami, kako pa sedaj ne bodo imeli več za kruh, ker je pa kazen takoooo visoka.
uf-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.457
1.279
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
@Hanzi, @SJTV:
Kdaj pa "sme" pred pošto popucat?
Pa pred štacuno?
Zdravstveni dom?
Dom za upokojence?
A je vrtec v isti stavbi kot šola? A ima enak delovni čas kot šola? Kaj pa podružnični vrtec, ki se odpira kasneje? A naj prej popuca al pol?
Pred cerkvijo?
Britofom in farovžem?
Kaj pa pred bifejem? A kofetkarji/penzionerji so pa manj vredni kot starši šoloobveznih otrok al kaj?

......rad bi vaju videl kako pišeta urnik .....

Vse, kar si napisal, razen vrtca, je vseeno. Tam ni par 100 mulcev ki se znotraj 15 min časovnega intervala valijo v šolo/vrtec.
Ne gre za to, kdaj lahko, ampak kdaj ne. Tudi dostava je v tistem času prepovedana, da se razni kombiji in kamiončki ne rinejo v gužvo in med mulce.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.457
1.279
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hanzi a miliš da eden zdrsa vse? ZD pač drsa že nekdo drug.

in pri nas začnejo otroke vozit ob 6:30h in je "gužva" do 9h. kdaj nej torej splužim?

lahko bi pa kdo poslal otroke PEŠ v šolo!

Vidiš, pri nas je pa gužva edino med cca 8.05 in 8.25. Ostalo je normalen promet, ko se da zlahka plužit.
Peš? Jih kar večina hodi peš, razen ko je zunaj snežni metež.

Obračaj kakor češ: če je nekje redno že v lepem vremenu znotraj točno določenih in edini 20 min gužva (torej strnjena kolona ki se premika korakoma), ves ostanek dneva pa ne, je verjetno vsakemu z vsaj malo pameti jasno, da se v tistih 20 min ne rine z dostavo, plugom ... Še celo busi, s katerimi mulce vozijo na izlete, morajo biti tam ali pred ali po tem času.
In ker so direkt zraven še ene 3 ulice, ki se jih tudi pluži (in jih isti izvajalec pluži), pa takrat niso bile ne zagužvane ne splužene, je jasno, kdo je zajebal ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.457
1.279
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:

Zdej ali mi števc(i) laže(jo) ali pa je kaj drugega čudno, ampak v Lj gužve ne doživim več kot 5-10x na leto. Ker to, kar si ti napisal, se mi je zgodilo recimo v petek zaradi snega. Povprečna hitrost do službe 8 km/h. Pa se ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje tako ... Pa menda je to sodilo pod oznako "cel Ljubljana stala" ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.457
1.279
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Huh, sedaj sem pa res vesel, da mi danes ni bilo treba it v Ljubljano.
cheer.gif

Pri nas pa ni bilo take panike, je bilo samo cca. 5 cm snega, pa še ta se je hitro stopil. Še dobro, ker je zihr en od obeh plugov pokvarjen, pa bi bile spet izredne razmere, če bi bilo kaj več
evil.gif
.

Citat:
Uporabnik afroC pravi:
x2, najboljši so pa taki ki imajo ponoči v mestu spredaj prižgane le LED, zadaj tema, na armaturni plošči pa tudi TEMA.
bonk.gif
Hehe, ta pravi so ja. Žal jih je vedno več na cesti. Sem pa o tem že nekaj pisal: Varnost in dnevne luči

Problem so avti, pri katerih v takem primeru na armaturki ni tema ...