Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pol ure nazaj sem bil.....(bližina Ilirske Bistrice)....vse je belo...tudi ceste...ampak tukaj ni panike....do spomladi bodo že s plugom očistili..........samo gume so pa ok.
Jaz po ljubljani do šihta. Nič pluženo, menda so nekaj posipali. Lani so upravljalci cest kasrali par plačilcev zaradi nespucane ceste bomo videli če jih je kaj izučilo.
Pred dobro uro med Ilirsko Bistrico in Postojno je bila glavna cesta posuta, vendar ne splužena. Vmes sem videl enega privatnika s traktorjem in plugom, vendar ni posipal.
Vem, da je bilo pred leti, ko je pivo stalo kakih 250 Sit ali malo manj, ena ura s traktorjem po lokalnih cestah (samo pluženje) cca. 5000 sit. Super denar, kot praviš.
Kaj še čakaš, kupi traktor in plug, plačaj "naročniku" koncesijo, potem pejt pa v gostilno na per
Sicer pa stara zaloška čez fužine ob štirih posuta (lahko še kdaj vems ne vem) ravnokar je v enos tran s traktorjem plužil pločnik, medtem ko cesta še ni splužena.
Se mi zdi, da je bolj problem v voznikih. Pismo no, jaz sem se že peljal po 20 cm debelem snegu na avstrijskih avtocestah, ne pa teh bogih 3-4 cm. Pač ne voziš 130, greš ustrezno manj. Zakaj vsi pričakujejo, da mora biti ob takem sneženju vsaka cesta v vsakem momentu čista kot solza, to ne bom nikoli zastopil.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.