Smrt novorojenčka - forumi

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Ženska je odprla temo "kaj naj naredim". Dobila je en kup pozivov naj prijavi na CSD. Vedno se najde kak pacijent, ki začne spamat. Vseeno bi morala prijavit! Verjetno pa se tudi sama sedaj žre.
smirk-1.gif

Tiste starše pa bi zaprl v čuzo in jih steriliziral. :S

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Tiste starše pa bi zaprl v čuzo in jih steriliziral. :S
Manj bosta dobila kot tista ženska v novi gorici, ki je v depresiji ubila otroka in ga stlačila v kanto za smeti.
Tako tista ženska kot tudi starša pa bosta dobila manj od kakega Magajni podobnega, ki je kako sliko najstnice z golim oprsjem z neta potegnil, pa je imel smolo da so ga policaji našli. CSD, patronažne in tist, ki bi morali kontrolirat razvoj otroka pa ne bo nihče niti povohal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne..nisem šel spat že več kot 24 ur..pa še par ur imam pred sabo..sem pa čist zjeban, utrujen, spil sem kofeina tono..mals e tresem..sranje celo

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
OFF: da ne boš preveč blefiral. Jaz grem pa sedajle res za 2 uri spat. Yebenih 13 pozicij s kompletno izbiro, preračunom... in za vsako tri izvedbe. Tudi če bodo naročili, bo sranje, ker se bomo nategovali s plačili...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
Ne poznam zgodbe s foruma. Vem kar sem tule prebral. Tistipodatek zgoraj radija krka drzi? Ce da, potem upam da imamo kaksnem zakon katerga sta starsa krsila s tem ko otrokovega rojstva nista prijavila. Ce ne drzi, potem bi jaz po zdravju vprasal ustanove in odgovorne osebe. Novorojencka tehta babca in spremlja razvoj prve dni doma, potem pa zdravnik ko je otrok star 1,3,6,9 mesecev.
Lahko nekdo da link do foruma kjer je zgodba najbolj opisana. Moram prebrat, da vem kako se danes obnasat da mi csd ne pobere otrok.
Imam v glavi tragikomicno pripoved, kako je stric dobil csd na vrat zaradi ene besedne zajebancije-in to pred 30 leti.

jello

Guru
22. sep 2008
10.326
3.929
113
Sem preletel temo, ampak očitno nisva brala iste. Meni je iz prebranega jasno da je bil glas ljudstva za CSD. A izpadi treh uporabnikov so zdaj že kar razlog da bi moral zaposlit armado moderatorjev, cenzuro,....oziroma se spraševat o vlogi forumov? Malo poglej alter, kdo bo preprečil enemu banshu oziroma pimpu, skratka pubertetniškem mlečnozobcu, da ne bo v še tako resni temi začel srat in nabijat, oziroma samo pribil nekaj butastega iz čistega dolgčasa, samo da bo kontra.

Večina tistih ki so prebrali prvi post jih je razumelo problem in dalo jasen nasvet. Da se je pa par zafrustrirancev našlo pa s samo temo ponavadi nima veze. Najbrž bi se z istimi argumenti oglašali tudi v kakšni temi o recimo gradnji mesnice.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:
v vzgojo ni fino posegat...

dejva zdej eno resno rect
mas prjatle..pa oni majo partnerke, pa otroke..a si probal kdja tko kateri tej mamici dat kak ansvet okol otroka? a se se pogovarja s tabo?

Kakšno vzgojo???

Vzgoja oziroma nepravilna vzgoja je, ko starši triletniku kupujejo meče, sablje in pištole. Podhranjen dojenček je pa nekaj povsem drugega. Mnenja o starših zdajle ne bi pisal, ker sem še precej vznemirjen zaradi te novice.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Sej ne daš nasveta mamici. Če ga fotr pretepa, da je plav ga prijaviš na policijo oz. csd. Simple. Jaz gledam širšo sliko kot samo dobri odnosi s sosedi. Jebe se meni za njihovo mnenje. Nima to veze z vzgojo. To je mučenje.

Ravno to "a se še pogovarja s tabo" je tega stalo življenja.

Ta ubogi dojenček je dejansko 10 mesecev trpel. Starša sta na brutalen način lastnemu otroku vzela življenje. Zaradi lastnih, očitno napačnih nazorov in prepričanj. Nimam ne besed ne sočutja za take.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.362
7.097
113
pri taščici
tnx za linke
bi bilo zanimivo zvedet ali je avtorica teme na medoverju obvestila csd ali ne. Če tega ni naredila jo naj peče vest, če je to naredila in csd ali druge ustanove niso ukrepale si zaslužijo sankcije.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Danes me zanima predvsem to, kaj delala patronažna in csd...... Kolikor vem so posvetovalnice in obiski na domu...

a gledajo u luft?