Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kaj Ljudmilo mešaš, sam sem proti referendumu, sicer ste najhujši vi kvazi liberalci, se je videlo pri ramadamu, takrat si pokazal svoj jaz ravno proti Thesmosu, seveda me takrat ni motilo tvoje mišljenje!
Moje pisanje v tisti temi ima toliko veze s to kot tvoje v športu.
Ti si proti referendumu ja, ampak si tudi proti posvojitvi, torej kaj? Ovržti že v kali pa naj bo vse tako kot poznamo do sedaj. Pač tista manjšina bo imela pravice sekundarnih državljanov, davkov jim bomo pa pobrali toliko kot ostalim.
Citat: Uporabnik 8888 pravi:
Kaj Ljudmilo mešaš, sam sem proti referendumu, sicer ste najhujši vi kvazi liberalci, se je videlo pri ramadamu, takrat si pokazal svoj jaz ravno proti Thesmosu, seveda me takrat ni motilo tvoje mišljenje!
Si ti odvetnik? Do muslimanov nikoli ne pokažem dvoličnost! Sem proti posvojitvi, nisem pa proti temu da homosexualci imajo otroke. Če ga naredi ga naj tudi ima.
Ne vem zakaj bi moral biti odvetnik da ugotovim da si dvolicnez. Si poln nekih krscanskih naukov in zagovarjas nauke vere katero naj bi zivel...in pol pises da bi so srbi v srebrenici slabo opravili in podobne nestrpne izjave... odloci se - si le radikalen ateist ali zelo slab kristjan?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.