Smrt novorojenčka - forumi

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.873
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj Ljudmilo mešaš, sam sem proti referendumu, sicer ste najhujši vi kvazi liberalci, se je videlo pri ramadamu, takrat si pokazal svoj jaz ravno proti Thesmosu, seveda me takrat ni motilo tvoje mišljenje!

Si spet bral med nevidnimi vrsticami?

Moje pisanje v tisti temi ima toliko veze s to kot tvoje v športu.

Ti si proti referendumu ja, ampak si tudi proti posvojitvi, torej kaj? Ovržti že v kali pa naj bo vse tako kot poznamo do sedaj. Pač tista manjšina bo imela pravice sekundarnih državljanov, davkov jim bomo pa pobrali toliko kot ostalim.

Ma dej no, me naživcirajo te teme...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.272
7.179
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj Ljudmilo mešaš, sam sem proti referendumu, sicer ste najhujši vi kvazi liberalci, se je videlo pri ramadamu, takrat si pokazal svoj jaz ravno proti Thesmosu, seveda me takrat ni motilo tvoje mišljenje!

Tudi ti si takrat pokazal svoj jaz - dvolicnost. Kadar ti je to v interesu pozabis na pravice in strpnost, kadar ti ni pa vpijes kako grdi so ostali.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.873
6.179
113
blizu močvirne prestolnice
Si ti odvetnik? Do muslimanov nikoli ne pokažem dvoličnost! Sem proti posvojitvi, nisem pa proti temu da homosexualci imajo otroke. Če ga naredi ga naj tudi ima.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.272
7.179
113
Ne vem zakaj bi moral biti odvetnik da ugotovim da si dvolicnez. Si poln nekih krscanskih naukov in zagovarjas nauke vere katero naj bi zivel...in pol pises da bi so srbi v srebrenici slabo opravili in podobne nestrpne izjave... odloci se - si le radikalen ateist ali zelo slab kristjan?

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
No, če zagovarja masovne pomore, potem se ubistvu kar lepo zgleduje po njegovi veri, njegov nadrejeni ima zelo rad takšne stvari.