Vojna v Ukrajini 2

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.630
-4.080
113

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.501
5.094
113
Politik se je pred tremi leti zlagal. To je pa res vredno objave.
A da je se je Biden zlagal, da ne bo odstopil od kandidature, pa je potem čez en teden odstopil, pa ko je Zelenski rekel, da bo Evrovizija 2022 v Mariopolu pa ne boš napisal?
Saj res, Ali bo vsaj letos Evrovizija v Mariupolu, pa vi boste pili poleti pivo na Krimu?
Samo psihopat lahko tako argumentira tako zadevo... :bonk:

Center za empatijo ni bil sploh razvit, poškodba možganov?

NORO!

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.630
-4.080
113
Ker Evrovizija je primerljiva z Invazijo. Debil. :bonk::bonk::bonk:
Ne primerjamo evrovizije ali invazije, ampak primerjamo, kdo se laže. In lažejo se tudi Biden, Zelenski, Trump... vsi.
Da lima že nevemkaterič star link, kjer se je nek politik pred leti zlagal, je samo smetenje na forumu.

No pa dajmo, tudi Ukrajina je rekla, da bo trajno nevtralna, da ne bo sovražna do rusije, in to zapisala v ustavo in še v kakšen sporazum. Pa se je zlagala, kar je privedlo do vojne.
Pred 3 leti so imeli ukrajinci na mizi avtonomijo donbasu v okviru ukrajine in odpoved natu, pa so se raje odločili za nadaljevanje vojne, z več stotisoč žrtvami, ker so želeli evrovizijo v Mariupolu.
Psihopatski debili ste vi, ki ste podpirali vojno s večstotisoči žrtev, namesto da bi podprli tisto, kar so imeli ukrajinci na mizi in bi bil mir. Pa ste hoteli na pir na Krim in gledat evrovizijo v Mariupolu.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.630
-4.080
113
Samo psihopat lahko tako argumentira tako zadevo... :bonk:

Center za empatijo ni bil sploh razvit, poškodba možganov?

NORO!
Zdej pa še napiši, kako si skakal od navdušenja, ko so teroristi podtaknili bombo v trgovski center v Moskvi, pa kako si navijal za nadaljevanje vojne (s stotisoči žrtev takrat, ko so ukrajinci imeli na mizi sporazum, po katerem bi Donbas ostal v Ukrajini in bi se odpovedali Natu, Pa kako še danes orgazmiraš, ko ukrajinci kaj uspešno naciljajo, pa četudi je to mamica z otrokom na avtocesti.
Toliko o tvoji empatiji

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.501
5.094
113
Zdej pa še napiši, kako si skakal od navdušenja, ko so teroristi podtaknili bombo v trgovski center v Moskvi, pa kako si navijal za nadaljevanje vojne (s stotisoči žrtev takrat, ko so ukrajinci imeli na mizi sporazum, po katerem bi Donbas ostal v Ukrajini in bi se odpovedali Natu, Pa kako še danes orgazmiraš, ko ukrajinci kaj uspešno naciljajo, pa četudi je to mamica z otrokom na avtocesti.
Toliko o tvoji empatiji
Ne sklepaj po sebi... če ti skačeš od navdušenja ob takih dogodkih, ne pomeni da tudi jaz, v svojih izjavah dokazuješ
da si egocentričen, da si nad vsemi in da nimaš empatije... narcisist.

Vsekakor imam pa mnenje, da se žrtev agresorja lahko brani po svojih zmožnostih, nikakor pa ni žrtev v tem primeru Rusija,
tipično za narcisiste, da vso odgovornost sprevračajo na žrtev... in ne na tistega ki je odgovoren za vse to.

Kakšen sporazum bo podpisala Ukrajina je odvisno od njih in ne od tega kako se zdi tebi ali meni.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N