Politik se je pred tremi leti zlagal. To je pa res vredno objave.
Samo psihopat lahko tako argumentira tako zadevo...Politik se je pred tremi leti zlagal. To je pa res vredno objave.
A da je se je Biden zlagal, da ne bo odstopil od kandidature, pa je potem čez en teden odstopil, pa ko je Zelenski rekel, da bo Evrovizija 2022 v Mariopolu pa ne boš napisal?
Saj res, Ali bo vsaj letos Evrovizija v Mariupolu, pa vi boste pili poleti pivo na Krimu?
Ne primerjamo evrovizije ali invazije, ampak primerjamo, kdo se laže. In lažejo se tudi Biden, Zelenski, Trump... vsi.Ker Evrovizija je primerljiva z Invazijo. Debil.
Zdej pa še napiši, kako si skakal od navdušenja, ko so teroristi podtaknili bombo v trgovski center v Moskvi, pa kako si navijal za nadaljevanje vojne (s stotisoči žrtev takrat, ko so ukrajinci imeli na mizi sporazum, po katerem bi Donbas ostal v Ukrajini in bi se odpovedali Natu, Pa kako še danes orgazmiraš, ko ukrajinci kaj uspešno naciljajo, pa četudi je to mamica z otrokom na avtocesti.Samo psihopat lahko tako argumentira tako zadevo...
Center za empatijo ni bil sploh razvit, poškodba možganov?
Psihopat - Doživljanje in lastnosti
Za psihopata so značilne osebnostne poteze (struktura osebnosti), med katerimi izstopajo plitvost/odsotnost čustvovanja, navidezni šarm, manipulativnost in odsotnost empatije.www.psihoterapija-ordinacija.si
NORO!
Ne sklepaj po sebi... če ti skačeš od navdušenja ob takih dogodkih, ne pomeni da tudi jaz, v svojih izjavah dokazuješZdej pa še napiši, kako si skakal od navdušenja, ko so teroristi podtaknili bombo v trgovski center v Moskvi, pa kako si navijal za nadaljevanje vojne (s stotisoči žrtev takrat, ko so ukrajinci imeli na mizi sporazum, po katerem bi Donbas ostal v Ukrajini in bi se odpovedali Natu, Pa kako še danes orgazmiraš, ko ukrajinci kaj uspešno naciljajo, pa četudi je to mamica z otrokom na avtocesti.
Toliko o tvoji empatiji
Nič js ne skačem od navdušenja ob takih dogodkih, če bi bilo po moje, bi se Ukrajina odpovedala Natu in spoštovala (tudi če enostransko) sporazume iz Budimpešte, Minska, pa do vojne nebi prišlo, tudi ne nobenih žrtev. Še Krim bi v tem primeru imeli.Ne sklepaj po sebi... če ti skačeš od navdušenja ob takih dogodkih, ne pomeni da tudi jaz, v svojih izjavah dokazuješ
da si egocentričen, da si nad vsemi in da nimaš empatije... narcisist.
Vsekakor imam pa mnenje, da se žrtev agresorja lahko brani po svojih zmožnostih, nikakor pa ni žrtev v tem primeru Rusija,
tipično za narcisiste, da vso odgovornost sprevračajo na žrtev... in ne na tistega ki je odgovoren za vse to.
Kakšen sporazum bo podpisala Ukrajina je odvisno od njih in ne od tega kako se zdi tebi ali meni.
Nič ni Rusija stopila na tuje ozemlje, ampak je Ukrajina okupirala del Rusije.ne rusija je po pomoti stopla na tuje ozemlje in pobila 100k drugih in 100k svojih al kak so že številke, pac zgodlo se je, ker so bili napadeni pa take fore.
oo fak, cist narobe sem razumel te ruske vaje. Tnx.Nič ni Rusija stopila na tuje ozemlje, ampak je Ukrajina okupirala del Rusije.
Prespal si, da sta se Krim in Donbas odcepila, Ukrajinska vojska pa je napadla novonastali državi. Enako kot je JNA napadla odcepljeno Slovenijo.
Ruska vojska je šele leta za tem prišla na pomoč Dombasu pri obrambi.
Kaj pa dela ukrajinska vojska v Kurski regiji? Okupira del RF ali kaj?
Ma daj, z njim je tole ratalo psihiatrija... laži na laži na laži... on je še hujši 10x kot MSMoo fak, cist narobe sem razumel te ruske vaje. Tnx.
V mojem obdobju je bila podobna njemu babajaga.....probaj takega mentola bannat....bo vsak dan 15 novih tem o krivici ki se mu godi..Ma daj, z njim je tole ratalo psihiatrija... laži na laži na laži... on je še hujši 10x kot MSM
Kaj pa 5 čl. Nata?Prav danes je obrambni minister ZDA Pete Hegseth v svojem prvem govoru na svetovnem odru izjavil, da Amerika Evropi ne bo zagotavljala varnosti pred Rusijo, saj da se morajo osredotočiti na svoje meje in grožnje s Kitajske.
Ja, ko zmanjka argumentov se pa spravite na osena žaljenja, in psiholoških analiz uporabnika, namesto da bi z argumenti zagovarjali svoje stališče, bolje rečeno vašo zmoto.V mojem obdobju je bila podobna njemu babajaga.....probaj takega mentola bannat....bo vsak dan 15 novih tem o krivici ki se mu godi..
tistih zemelj RU ne bodo dali, zna pa se zgoditi, da bodo posel skupaj z RU dobila USA podjetja....
očitno se tipa nekaj dogovarjata...
Trump in Putin se strinjata: Napočil je čas za sodelovanje | 24ur.com
Ameriški predsednik Donald Trump in ruski voditelj Vladimir Putin sta govorila po telefonu, so potrdili v Beli hiši in Kremlju. Rusija in ZDA bosta nemudoma začeli pogovore o Ukrajini, je po pogovorih dejal Trump. Iz Kremlja pa so sporočili, da sta se strinjala, da je "napočil čas za sodelovanje".www.24ur.com