Smilijo se mi...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
OT: boobies
cheer.gif
woohoo-boobies.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Samo kaj a bomo šaltal nazaj na usmerjeno izobraževanje? To bi pomojm sicer precej spremenilo vse skup sam kaj ko politka ki mora to usmerjat še sama zase ne zna predvidit kaj bo čez en let. Če se le malo ozremo po severnih sosedih imajo srednješolsko izobraževanje krasno rešeno in ljudje, ki se v tem času ne dokažejo so opleli. Nekoč sm na enem informativnem dnevu na FERI-ju vprašal dekana ki je mel govor, kjer je reku da je pr njih diplomiralo nekih 200 inženirjev v 25letih (če se še prav spomnim), če pol majo več kot 99% osip in je to potrdil. Me zanima kak je ta podatek pr družbenih vedah. Sej folka študiranga mamo dost samo kaj so doštudiral? Največkrat to kako se nardi vse da ni treba nč delat.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
no, se pa strinjam s tabo do dolocene mere. ceprav nekako cutim podcenjevalen odnos do studiranih.

Jaz imam izrazito podcenjevalen odnos do FDV indoktrinirane mladine, ki še vedno posluša fosile iz desusa.

Kdaj bo temu folku jasno, da si vreden tolk, kolk te je nekdo pripravljen plačat?

Za mene kot delodajalca je en komunikolog vreden tolk, kot en z osnovno šolo. Oba lahko zaposlim edino za kidanje snega.

Pa [censored], ko gledam neke mulce pred parlamentom, kako mahajo z rdečimi zastavami in se borijo za socializem, se res vprašam, kje se ta facebook generacija vidi čez 10 let.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Ka si spet na kakih substancah, al kaj? Šola je dobra do neke mere preveč je šolanih bumbarjev v tem je razlika ma dve roke pa šolo do nebes pa mu rečeš danes greš v proizvodnjo pa te gleda k tele v zabita vrata, ga dvakrat brcnem v rito pa se komaj premakne.

Kilavi ljudi v kilavem sistemu, to je problem ne to da so vsi šolani, prav bi bilo, da človek, ki je sposoben pride na pravi položaj ne pa da so na položajih ljudje, ki si rit ne znajo obrisat sami.

Zapomni si nekaj za vse večne čase pri nas ni ljudi z hrbtenico so kvečjemu vretenčarji ali še slabša podvrsta in če ne bi bilo ogromne JU ne bi imeli kje delat potem bi pa bila pizdarija. Dokler ta država polna konsenza bi rekel prej kondenza financira te potuhnjence, tak bo in dokler je v državi še vedno toliko in toliko ljudi na plačilnih listah za nič dela tako bo tudi ostalo.

Če hočeš dober živet vzem lopato pa mrš kopat jarke ne pa tu pametovat. LP

Najprej me vprašaš, na kakšnih substancah sem, nato pa sam poveš isto kot jaz, samo z bolj pesimističnimi besedami.

Jaz v bistvu sprašujem take, kot si ti, kaj nameravate ukrenit glede svoje prihodnosti, ali nameravate še evdno samo pasivno gledat, kaj vam delajo desusovci in tu pa tam malo zajodlat pred parlamentom?

Za to, da nekam prideš, moraš bit fajter. Torej, mulci, , kdaj se mislite sfajtat s socialno indoktriniranimi staruhi..

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mislis, da denar prinasa samo tak, ki nekaj skup zasraufa? malo morgen. zal si prekleto omejen, ce mislis da je fdvjevec vreden samo za kidanje snega. ti pa se marsikdo pri nas ima tak odnos, zato pa je slovenija tam kjer je.

idiotsko razmisljanje

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
kasius mnogo fdv-jevcev je in bo bolj uspešnih od tebe
btw nisem hodu na fdv

Uspešni so zato ker so jim očki zrihtali fajn šihte, ne pa zaradi lastne sposobnosti.

Jebeš diplome brez vsaj enga integrala notri :D

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Edino 3. svetovna nas bo rešila.... čene kmalu ne bomo znali več sestaviti pralnega stroja ali radija.

Tako ali tako bo v Aziji, ko bo
tongue-1.gif

Po 3ji se bomo obmetaval z lobanjami pa tepl z stegnenicami.....k u unem spotu odiseja 2000 k se opice stepejo.......ne pa da bomo kej sestavljal pa razvijal pa sadil
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Študentje ki so hodili na tehnično šolo z malo samoinicative dobijo brez problema šiht, študentje ki pa so v 5 letih naredili 100 seminarsk že 999x obdelanih tem pa jasno da niso baš nešto uporabni oz. tudi tukaj obstajajo redke toda svetle izjeme.

Kdo je za to kriv nevem, predvidevam da zgrešen šolski sistem.

zmaga.gif

Lp, bodoči manager
pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
mislis, da denar prinasa samo tak, ki nekaj skup zasraufa? malo morgen. zal si prekleto omejen, ce mislis da je fdvjevec vreden samo za kidanje snega. ti pa se marsikdo pri nas ima tak odnos, zato pa je slovenija tam kjer je.

idiotsko razmisljanje

Oprosti, nisem ti jaz kriv, če sem prizadel tvojo nežno najstniško dušo.

Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
kasius mnogo fdv-jevcev je in bo bolj uspešnih od tebe
btw nisem hodu na fdv

Verjetno res, ampak še več pa jih bo celo življenje pice peklo ali pa taxi vozilo.

Sicer me pa odziv na temo veseli, vas mladih torej nič ne skrbi vaša prihodnost, torej je v Sloveniji vse kul.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Za mene kot delodajalca je en komunikolog vreden tolk, kot en z osnovno šolo. Oba lahko zaposlim edino za kidanje snega.
Pa si prepričan, da sta enako vredna?
Jest mislim da ti bo tist z OŠ prej in bolje skidal sneg, komunikolog bo pa še zraven filozofiral, skidal pa napol.
Bo pa komunikolog bolje znal predstaviti svoje znanje kidanja snega, tako da boš na koncu njega vzel pa še več plačal. Ker te bo nategnil in boš mislil da on bolje in prej skida sneg kot oni iz OŠ.