Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Folk se samo šetka po centrih... Resnega prometa itak ni...
Čestitke, dokazal si svojo brezveznost...Citat:
Uporabnik Roberto pravi:Mene samo zanima, če bo vse odprto 15.8 koliko bo grmenja s prižnic in na Brezjah... Če se bo ablast in kler obdržal na poziciji seveda...
Načeloma se strinjam s tabo ampak potem je treba to zahtevati od VSEH, trgovce, gostincev, turističnih delavcev,... vseh torej, katerih delo ni res NUJNO za preživetje, ne pa jok samo za trgovce, potem gremo pa v gostilno na nedeljsko kosilo. Ne, tudi kuharica in natakarica si zaslužita PROSTO NEDELJO, pa da ne pozabim na žičničarje, kina, gledališča in podobne prostočasne aktivnosti!Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
Tisti ki vneto zagovarjate odprte trgovine ste vrjetno samski ali pa nimate take službe da bi to razumeli
da (vsaj )nedelja in praznik NI ZA DELAT ampak da ga z družino preživiš (pa ne v trgovskem centru)
Citat:
Uporabnik netko pravi:
30 let nazaj noben nebi pomislil it v trgovino na praznik čeprav je šlo vsem na jetra kupovat v petek zato dabo do ponedeljka zadosti... 30 let nazaj je moja mama delala od 7-15 od ponedlejka do petka, danes pa takih poklicev ni ravno dosti med drugim delam en čisto časovno urejen in lep urnik od 8-16 pa vendar imam poroblem saj lovim otroka pobrat ob 17.00 iz vrtca ker pač rabim za 50 kilometrov eno uro ker je metulj v naturi 2000 bolj pomemben od mene... časi se spreminjajo potrebe po delovnih časih se spreminjajo in potreba kreira ponudbo in obratno tako da biti trgovec in delati 24/7/365 nebi smelo bit nič nenavadnega tako kot ni nič nenavadno za mnogo drugih poklicev...
in zdej odgovor zakaj delati na praznik....ZATO KER KUPEC TAKO HOČE!!!
LOL, s to izjavo si dokazal svojo umsko neuravnovešenost.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
LOL...
1.1.2013 je bila odprta Qlandia v Novi Gorici. Vanjo so se hodili gret penzionisti, ki se niso imeli kam dat.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Itak... Problem he tudi v tem, da mnogokrat sam inšpektorat obvesti preiskovanca... Inšpektor gre na teren, back-office pa GSM v roke in obvestit preiskovanca... Dovolj da se prikrije... Pravim da je problem v korupciji, dokažeš pa težko...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Folk se samo šetka po centrih... Resnega prometa itak ni...
Ce ne bi bilo resnega prometa, verjamem, da tudi stacune ne bi bile odprte ...
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
LOL...
1.1.2013 je bila odprta Qlandia v Novi Gorici. Vanjo so se hodili gret penzionisti, ki se niso imeli kam dat.
Sicer mi pa je odgovorov, ki so on-topic zelo malo, večina vas vidi napad na vaše "svoboščine izkoriščanja drugih"... Meni sicer dol visi kaj delate in kako, ampak ne zavedate se da se vaša svoboščina in pravica konča natančno tam, kjer se začne moja. Pa ne mislim s tem konkretno mene pač pa na relacije med posamezniki...