Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz bi anonimno poslal priporočeno s povratnico. Ime pa od kakega znanca iz drugega konca SLO ali celo tujine in to takega ki ga ji med ”fb ”prijatelji
Citat:
Uporabnik netko pravi:
ob 7
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
v Rusiji, tam je še neprimerno slabše. Veliko trgovin odprtih 365 dni v letu 24 ur na dan,v šoping hodi ob 21h včasih tudi kasneje ...
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Jest bi pa postavil par vprasanj! A danes pojemo vec, da potrebujemo soping centre? A nas je vec kot nas je bilo 20 let nazaj? A tisti, ki gre po knauf v nedeljo v bauhaus, ce bi bil zaprt ne bi sel ponj v ponedeljek? A ne bi bil potem v ponedeljek vecji naval in bi v teoriji vseeno potreboval toliko in toliko zaposlenih v trgovini?
Kdaj ste bli nazadnje med tednom recimo v sisenskem mercatorju ob 10, 12, 13-ih? Skoraj vsakic se mi zdi, da je vsak dan praznik, poln parking, polna garazna. Se spomnim 20 let nazaj, ko smo hodil v 5 min oddaljeno stacuno pes, kupil tisto salamo, kruh in skret papir in sli domov pa ajde sobote trznica! Mene to, da mora v nedeljo nekdo sedet za blagajno niti ne moti, ima pac tak poklic, skrbi me pa ta "asocialnost", ki jo povzroca kapitalizem in potrosnja. To je vecji problem. Pa ne jamrat, da vam do sedmih ne bi ratalo prit v trgovino, ker tko pridnih pa bolj mal poznam. Ce imas cas vmes za malco, kavo, cike se pa necemu odpovej in pojdi vmes v trgovino.
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Trgovskemu sindikalistu pa marelo v rit, potem pa odpret in ven potegnit.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
A ti povem iz prve roke? Lulček imajo plačano. Delajo 7/7, nimajo prostega dneva po cel mesec skupaj ali dva, dokler ne gre več in grejo na bolniško zaradi izčrpanosti. Potem naj.ebe.jo druge, katere prerazporedijo in morajo pokrivati izpade. A ti dejstvo, da imajo ob koncu leta še 20 in več dni neizkoriščenega dopusta, ker ga NE MOREJO IN SMEJO izkoristiti kaj pove?
Tako to počne vsaj en trgovec s sedežem v Celju, verjetno drugje ni veliko bolje. Izkušnje imam pa kar doma, da ne bo kdo teoretiziral preveč.