Seveda smo. Sam to ne pomen, da dajem lohk mulcu odpustke za iste pizdarije.Sami stari prdci in papeži. A vi ko ste bili mladi, niste nikol nobene pizdarije ušpičli?
Seveda smo. Sam to ne pomen, da dajem lohk mulcu odpustke za iste pizdarije.Sami stari prdci in papeži. A vi ko ste bili mladi, niste nikol nobene pizdarije ušpičli?
Normalno, odreagiraš kot vzoren starš. Bolj je letelo na moraliziranje forumskih svetnikov.Seveda smo. Sam to ne pomen, da dajem lohk mulcu odpustke za iste pizdarije.
Komentiral sem flokijeve fantazije o tem kako bi me foter s palico ali s pasom. In še vedno trdim, da kogar so pretepali s palico ali pasom je delal samo še večje pizdarije. In obratno, med pridnimi ni bilo nikogar, ki bi ga bilo treba pretepat s palico ali pasom.Seveda smo. Sam to ne pomen, da dajem lohk mulcu odpustke za iste pizdarije.
Me dej, kok si pa star???Komentiral sem flokijeve fantazije o tem kako bi me foter s palico ali s pasom. In še vedno trdim, da kogar so pretepali s palico ali pasom je delal samo še večje pizdarije. In obratno, med pridnimi ni bilo nikogar, ki bi ga bilo treba pretepat s palico ali pasom.
In še enkrat, to so počeli in počnejo večinoma šank junaki, pičkice, ki ne znajo drugače. Pojdi s palico in pasom v gostilno in tam delaj red med sebi enakimi, otroke in babe pa pusti pri miru če ne znaš z njimi.
To, da si bil ti redno tepen ne pomeni da se ne da drugače, ampak da tvoj foter ni znal drugače kot z nasiljem. In nad otroki se znašajo samo slabiči, pičkice, dame naj mi oprostijo, ampak v slovenščini prav lepe besede za njih žal nimamo.Me dej, kok si pa star???
Jaz sem jih redno fasal s palico, pasom ali roko, pa nisem bil nikoli preveč problematičen otrok. Takrat je bilo to nekaj povsem normalnega. Pas je bilo zdravilo in terapija, ki je pozdravila vse, kar se zdaj zdravi pri psihologih, svetovalcuh, psihiatrih... Poceni in učunkovito!
In potem greš primerjat vzgojo s pasom in delanjem reda v gostilni?
ButlPas je že tko mal....balkansko/turška zadeva...
Tko da pri nas Slovencih ni popularen...pr aljomanu pa ne veš
Oprosti ampak ni tako. Kak koli obračaš še vedno spadamo med živali. VSAKA vrsta ima v fazi odraščanje testiranje kje so meje. To je v naravi vseh.. In nad otroki se znašajo samo slabiči, pičkice, dame naj mi oprostijo, ampak v slovenščini prav lepe besede za njih žal nimamo.
Slovenska je da veš, da jo boš fasu ampak ne takoj. 1x bo mogoče jutri, mesec ali pa ko se nabere in vse na 1x.Butl
Oprosti, odsotnost nasilja enačiš z odsotnostjo kazni. Ne rabiš nič več povedat. Za postavljanje meja ne rabiš palice, niti pasu.Sedaj kazni v modernem zahodnem svetu v vzgoji ni več, ker to ni pravilen pedagoški pristop. Ali je to pravilno ali ne niti ne rabimo ugotavlat, ker vidimo kak zavožena je generacija s pravicami.
LPP ima vzgojne kazniOprosti, odsotnost nasilja enačiš z odsotnostjo kazni. Ne rabiš nič več povedat. Za postavljanje meja ne rabiš palice, niti pasu.
Sem že flokiju napisal, nekateri poznate samo permisivno vzgojo na eni strani in nasilje na drugi, vmes pa vakum. V tem vakumu je vse tisto, čemur pravimo vzgoja. In o čemer nasilnež nima pojma.
Pi.cka jim materna. Baje da prometniki sploh ne sporočajo odhode vlakov.
Potniški vlak zbil skupino delavcev, dva sta umrla. Mes: Zelo verjetno človeški faktor.
Potniški vlak je v nesreči pri Postojni zbil skupino delavcev Slovenskih železnic, ki so na tirih opravljali vzdrževalna dela. Dva delavca sta na kraju umrla. Dva delavca sta huje poškodovana, a nista v smrtni nevarnosti.www.rtvslo.si