Varnostnik 100€Slika iz FB (Bojan Dremelj)Poglej priponko 77809
Vsaj estetsko namalajo.krampe pa macole v roke pa razbijat traso za 2. tir
pri vsemu temu brezdelju in energiji je škoda bagrov
Te "ulične umetnike" organi pregona ne morejo izslediti ?
Te "ulične umetnike" organi pregona ne morejo izslediti ?
Bi jim lahko za poučno kazen konkurenca poslikala fasado njihove hiše...samo qrc, ker gre verjetno za blokarje.
Da me foter plačuje za risanje grem špricat še avtobuse in kamione.Da njihovi fotri plačajo za čiščenje grafitov. Verjetno ne bi več čečkal po vlaku.
Da me foter plačuje za risanje grem špricat še avtobuse in kamione.
V mojih pa so to delali samo pacienti, ki niso znali z otroki, praviloma podprti z alkotom. Pičkice. Mulci pa z vsako prejeto batino vsakič še z večjim zaletom v pizdarije.Mislim da bi ga samo enkrat grafitiral, naslednjič bi pa foter tebe pografitiral, s pasom ali pa palico. Vsaj tako se je v mojih časih delalo.
V mojih pa so to delali samo pacienti, ki niso znali z otroki, praviloma podprti z alkotom. Pičkice. Mulci pa z vsako prejeto batino vsakič še z večjim zaletom v pizdarije.
Eno je pretepanje eno je pa vzgojni šamar ali dva. In ja šamar 100% deluje. Ga ni junaka, ki bo zavestno naredil pizdarijo če ve kaj ga čaka. (Razen redkih izjem z psiho težavami). Vsak normaln bo pa premislo, če se splača. Zaj se pa ve, da posledic za dejanja itak ni.?
Ne, še nobenega niso ozdravili s pretepanjem.