Eh kaj pa je 10 miljončkov za nov wi-fi.Železničarji nimajo tega. Ko se WIFI pokvari, kupijo novi vlak z delojočim WIFI - jem.
Programska koda v računalniku vlakov je tako vsebovala ukaz, da naj se vlak ne zažene, če bo vsaj deset dni na eni od z zemljepisnimi koordinatami določenih lokacij. Šlo je za koordinate servisnih delavnic različnih podjetij na Poljskem, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem vlakov in v tej panogi torej predstavljajo neposrednega tekmeca proizvajalcu vlakov.
Po 30 letih se poslavljajo petrolejsko modre uniforme Slovenskih železnic #video #foto
Osebje Slovenskih železnic bo od nedelje nosilo nove uniforme.siol.net
Saj v VALU appu lahko kupiš karto za vlakKartomati po novem sprejemajo samo kartice.
Nič gotovine in valuja. Za Valu mi je čudno da ga ni več.
Salto mortale je pa če plačaš pri sprevodniku. Samo gotovina ali valu nič kartic.
Ja to že ampak na kartomatu ne moraš plačat z njo ker je prečrtanaSaj v VALU appu lahko kupiš karto za vlak
A veš kaj mi razlož. Sej ne da bi bil fen železnic, sam če kaj dela, dela pa app Grem z vlakom, kjer lohk kupiš karto v vsakem trenutku in tud plačaš s kartico, zakaj bi v 2023 sploh povohal kartomat al pa clo kupoval karto pr sprevodniku?Ja to že ampak na kartomatu ne moraš plačat z njo ker je prečrtana
Delajo samo z gotovino , da jih davčna ne lovi.A veš kaj mi razlož. Sej ne da bi bil fen železnic, sam če kaj dela, dela pa app Grem z vlakom, kjer lohk kupiš karto v vsakem trenutku in tud plačaš s kartico, zakaj bi v 2023 sploh povohal kartomat al pa clo kupoval karto pr sprevodniku?
Podobno mi niso jasni jamski ljudje, ki vsako jutro, tud v dežju, čakajo pred urbanomatom na P+R listek, da ga čez pol parkplaca nesejo nazaj v avto in pol šprintajo za busom, med tem ko maš lohk plačano parkirnino med sprehodom mim tega istega urbanomata in famozne vrste.
Mesečne ne morem kupit v aplikaciji.A veš kaj mi razlož. Sej ne da bi bil fen železnic, sam če kaj dela, dela pa app Grem z vlakom, kjer lohk kupiš karto v vsakem trenutku in tud plačaš s kartico, zakaj bi v 2023 sploh povohal kartomat al pa clo kupoval karto pr sprevodniku?
Podobno mi niso jasni jamski ljudje, ki vsako jutro, tud v dežju, čakajo pred urbanomatom na P+R listek, da ga čez pol parkplaca nesejo nazaj v avto in pol šprintajo za busom, med tem ko maš lohk plačano parkirnino med sprehodom mim tega istega urbanomata in famozne vrste.
To so tisti, ki so oddali podpise, da se plačevanje z gotovino vpiše v ustavo.A veš kaj mi razlož. Sej ne da bi bil fen železnic, sam če kaj dela, dela pa app Grem z vlakom, kjer lohk kupiš karto v vsakem trenutku in tud plačaš s kartico, zakaj bi v 2023 sploh povohal kartomat al pa clo kupoval karto pr sprevodniku?
Razloži to enemu 70-letniku.A veš kaj mi razlož. Sej ne da bi bil fen železnic, sam če kaj dela, dela pa app Grem z vlakom, kjer lohk kupiš karto v vsakem trenutku in tud plačaš s kartico, zakaj bi v 2023 sploh povohal kartomat al pa clo kupoval karto pr sprevodniku?