Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Na tak nacin vzgajas svoje mesance?
Naslednjič uporabi malo tiste slame med ušesi preden napišeš kakšen rasističen post. Smatraj to kot prvo/zadnje opozorilo. Eno je drkanje uporabnika, drugo pa...
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ne bluzi...chaoren ti bo povedal, da je v stožicah najlepši in naboljši stadion na svetu, ne. pa še poceni je bil.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Torej:
Gamad štajerska - ni žaljivo, popolnoma sprejemljivo - če se komu tako ne zdi, ima slamo med ušesi
Mešanci - produkt belca in aziata, vendar je žaljivo (čeprav popolnoma korektno)
In potem ostali nimamo razčiščenih pojmov... Nekako imam občutek, da ni Vaio tisti, ki imaslamomed ušesi... Zdaj pa ti obračaj tastavek do jutri, če ti paše...
Nigel bi glede na to, da ima otroke lahko razumel, zate ne vem kako si s podmladkom. Korektno ali ne je žaljivo preko meje štajerc oz. žabar
A tisto, ko je švicarsk reprezentaco imenoval "Šiptarje in Turke" te pa ni zmotilo. Hudo čudno glede na etnično sestavo naše reprezence in še bolj nenavdno glede na "lik in delo" ChaoRena, ki je takoj zraven, ko je treba pljuvati po sloveniskih "nacionalistih, šovinistih, fašistih..."
Kar pa se mene tiče - sem bil od priviligiranih članov foruma (družinsko) deležen še marsikatere hujše oznake, pa se ni nič zgodilo, tako da ne vem, kakšno razumevanje pričakuješ od mene.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zopet provociraš? Da se ne boš potem jokcal, ko te bo kakšen zmerjal!
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zame je Jasmin Handanoviæ glavni krivec za oba poceni gola. Brani za NK Maribor. Kje je provokacija?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Handanoviæ je zanič. Komaj čakam da prideta Kampl in Lazareviæ v repko.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zame je Jasmin Handanoviæ glavni krivec za oba poceni gola. Brani za NK Maribor. Kje je provokacija?
Res je, pri obeh so ga "vprašali", vendar pa brez napak obrambe ni golov.
Najslabši na zelenice je bil Stojanovicc.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ga kdo hvali, če dobi kak špil na playstationu?