Slovenija-Švica

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.782
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Pameten prvi odneha, no pa vidimo kdo bo zadnji?

Notranjc
467716-post_slo.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
V Ljubljani smo same barabe in živimo za to, da nagajamo Štajercem. Zlodeji smo, ni kaj...
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Na tak nacin vzgajas svoje mesance?

Naslednjič uporabi malo tiste slame med ušesi preden napišeš kakšen rasističen post. Smatraj to kot prvo/zadnje opozorilo. Eno je drkanje uporabnika, drugo pa...

Me sploh ne moti. Itak taki izpadi največ povedo o njem.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ne bluzi...chaoren ti bo povedal, da je v stožicah najlepši in naboljši stadion na svetu, ne. pa še poceni je bil.

Ne bo. chaoren se strinja, da so Stožice slabo obiskane, navijanje obupno. Trenutno je Maribor pravi kraj za reprezentančne tekme. Ponovno brcaš v temo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Torej:

Gamad štajerska - ni žaljivo, popolnoma sprejemljivo - če se komu tako ne zdi, ima slamo med ušesi
Mešanci - produkt belca in aziata, vendar je žaljivo (čeprav popolnoma korektno)

In potem ostali nimamo razčiščenih pojmov... Nekako imam občutek, da ni Vaio tisti, ki imaslamomed ušesi... Zdaj pa ti obračaj tastavek do jutri, če ti paše...

Nigel bi glede na to, da ima otroke lahko razumel, zate ne vem kako si s podmladkom. Korektno ali ne je žaljivo preko meje štajerc oz. žabar
smirk-1.gif

A tisto, ko je švicarsk reprezentaco imenoval "Šiptarje in Turke" te pa ni zmotilo. Hudo čudno glede na etnično sestavo naše reprezence in še bolj nenavdno glede na "lik in delo" ChaoRena, ki je takoj zraven, ko je treba pljuvati po sloveniskih "nacionalistih, šovinistih, fašistih..."

Kar pa se mene tiče - sem bil od priviligiranih članov foruma (družinsko) deležen še marsikatere hujše oznake, pa se ni nič zgodilo, tako da ne vem, kakšno razumevanje pričakuješ od mene.

Od kdaj je pa Šiptar ali Turek žaljivka?
hysterical-1.gif
Vprašaj kateregaokoli izmed omenjenih ali je Švicar ali Turek/Šiptar. WTF?
Jaz ne vem kako je pri tebi, ampak če Slaviša Stojanoviæ, ki po poreklu ni Slovenec, poje našo himno, govori tekoče slovensko in spoštuje našo ustavo in zakone, je zame enakovreden Janezu Slovencu. Ki pa mora tudi početi/upoštevati zgoraj omenjeno, da ne bo pomote. Tako da kar se teh dilem tiče, lahko greste dalje.

Meni je pri Švici samo zanimivo, da sta v prvi enajsterici dva oziroma trije, ki bi po poreklu spadali med "Švicarje". Nimam pa nič proti. Švicar ali "Švicar".

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zopet provociraš? Da se ne boš potem jokcal, ko te bo kakšen zmerjal!

Zame je Jasmin Handanoviæ glavni krivec za oba poceni gola. Brani za NK Maribor. Kje je provokacija?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Zame je Jasmin Handanoviæ glavni krivec za oba poceni gola. Brani za NK Maribor. Kje je provokacija?

Res je, pri obeh so ga "vprašali", vendar pa brez napak obrambe ni golov.

Najslabši na zelenice je bil Stojanovicc.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Handanoviæ je zanič. Komaj čakam da prideta Kampl in Lazareviæ v repko.

Noben od njiju ni golman
aplauz.gif
Lazarevič že 2 leti igra na ravni da bi lahko bil v članski repki, Kampl je pa nekaj novega, pred par meseci še nič od njega, kjer je bil je v glavnem sedel, zdaj pa tako.......

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To vem da ni :D Samo pravim, da je zanič. Imamo pa na srečo veliko dobrih mladih golmanov tko da mislim, da za gol po Samirju nebo treba skrbet.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Pa kaj vem, težko si usvtvarim mnenje ali je zanič ali ne.... ker na tekmah maribora sem dostikrat videl, da je branil praktično nemogoče in neredko reševal ekipo, vsake toliko časa pa dobi gol, ki ga ne bi dobil niti golman kadetov. Izgleda ima problem s koncetracijo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Jan oblak je v Gil Vicenteju, posojen iz benfice, reševal je ekipo proti Benfici na začetku prvenstva letos, mislim da so jih celo premagali in na prvih dveh tekmah ni dobil gola..... skratka, gre mu dobro, igra redno v prvoligaškem klubu.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Res je, pri obeh so ga "vprašali", vendar pa brez napak obrambe ni golov.

Najslabši na zelenice je bil Stojanovicc.

Eh, najlažje je sekat po selektorju vse počez. Ga je kdo pohvalil, ko smo premagali Romunijo?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
zmagat prijatlsko je kot da se ti hvališ da si eno skoraj nategno, se je fajn, a šteje nea nič
grin1.gif