Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Torej:
Gamad štajerska - ni žaljivo, popolnoma sprejemljivo - če se komu tako ne zdi, ima slamo med ušesi
Mešanci - produkt belca in aziata, vendar je žaljivo (čeprav popolnoma korektno)
In potem ostali nimamo razčiščenih pojmov... Nekako imam občutek, da ni Vaio tisti, ki imaslamomed ušesi... Zdaj pa ti obračaj tastavek do jutri, če ti paše...
Nigel bi glede na to, da ima otroke lahko razumel, zate ne vem kako si s podmladkom. Korektno ali ne je žaljivo preko meje štajerc oz. žabar
A tisto, ko je švicarsk reprezentaco imenoval "Šiptarje in Turke" te pa ni zmotilo. Hudo čudno glede na etnično sestavo naše reprezence in še bolj nenavdno glede na "lik in delo" ChaoRena, ki je takoj zraven, ko je treba pljuvati po sloveniskih "nacionalistih, šovinistih, fašistih..."
Kar pa se mene tiče - sem bil od priviligiranih članov foruma (družinsko) deležen še marsikatere hujše oznake, pa se ni nič zgodilo, tako da ne vem, kakšno razumevanje pričakuješ od mene.
Od kdaj je pa Šiptar ali Turek žaljivka?
Vprašaj kateregaokoli izmed omenjenih ali je Švicar ali Turek/Šiptar. WTF?
Jaz ne vem kako je pri tebi, ampak če Slaviša Stojanoviæ, ki po poreklu ni Slovenec, poje našo himno, govori tekoče slovensko in spoštuje našo ustavo in zakone, je zame enakovreden Janezu Slovencu. Ki pa mora tudi početi/upoštevati zgoraj omenjeno, da ne bo pomote. Tako da kar se teh dilem tiče, lahko greste dalje.
Meni je pri Švici samo zanimivo, da sta v prvi enajsterici dva oziroma trije, ki bi po poreklu spadali med "Švicarje". Nimam pa nič proti. Švicar ali "Švicar".