SLO : ZDA

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ampak realno je najboljše za nas da danes zvečer anglija zmaga ne? Pa potem ko bo UK:ALG, je bolje da spet UK zmaga?

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.177
493
83
Kak to misliš? Sej danes zvečer igra anglija: alžirija. V bistvu je pa tako vseeno, naši naj igrajo na zmago, ker če bojo na remi igrali, bodo tako izgubili.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če anglija in zda popušita in mi premagamo angleže smo prvi v skupini.

Potem se pa zbudimo
grin1.gif

če mi angleže premagamo smo v vsakem primeru prvi v skupini...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
neglede na vse tudi 2:2 je odličen rezultat! NEki je potrebno vedet 2 milijona slovencev se lahko spravi v new yorški park, tolko za primerjavo. Vsaka čast fucbalerjem
zmaga.gif

Vsaj enkrat se z Turčinom strinjam (verjetno tudi edinikrat in zadnjič)!
BRAVO!
aplauz.gif

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
To je realno stanje naših reprezentantov. Znajo in želijo, hočejo, ampak ne morejo.
Očitno so preslabo fizično pripravljeni. Zadnjih pol ure so bili popolnoma sesuti.

Rezultat je in ni uspeh.
Vseeno se ekipa, ki se uspe kvalificirat na takšno prvenstvo, ne bi smela privoščiti takšnega padca.

Ja, pravzaprav je boljše tako, da ne gremo v osmino.

Ker če bi tam proti srbom izgubili, bi to bila zadnja tekma, ki bi jo kadarkoli gledal.

LP

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
... pa niso naši zgubli zarad utrujenosti..

zato ker so začeli igrat drugačno igro in namesto, da bi skušali zadeti še tretjič so pokasirali 2 gola

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.240
1.397
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Krivda na strani Keka...

Kolikor sem slišal jih je Kek vzpodbujal k napadu. Pa se jim enostavno več ni dalo. Tipično slovensko. Se spomnim precej tekem kjer smo vodili, pa smo na koncu zgubili iz istih razlogov.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Angleže bomo scat pelal če bodo igral kot danes prot Alžircem. No če bomo igrali kot v prvem polcajtu. Rooneya pa tudi vozijo scat kot šolarčka.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.118
1.282
113
42
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Krivda na strani Keka...

Kolikor sem slišal jih je Kek vzpodbujal k napadu. Pa se jim enostavno več ni dalo. Tipično slovensko. Se spomnim precej tekem kjer smo vodili, pa smo na koncu zgubili iz istih razlogov.

Zamenal bi kakšnega pa bi blo. Matavžu bi dogajal ful če bi mu dal Kek priložnost. Pa da ne rečem da bio mogu Korena že ob polčasu zamenat.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ojej goba kaj si pa ti kadil danes? oz. jedel?

če bi kek naročil tako igro potem novakovič in birsa nebi skoz mahala naj se naprej postavijo, ne pa da zadaj kempirajo

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Odličo
cheer.gif

Me zanima kaj bodo sedaj pisali angleški novinarji, ki so se norčevali iz slovencev in alžircev po prvem krogu...
Kdo je po 2/3 na prvem mestu v skupini? Kdo je dosegel edino zmago?
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.118
1.282
113
42
Novakovič pa Ljubijankič sta bila lena v drugem polčasu, Koren ni naredu nič. Igralca tekme Birsa in Brečko

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Krivda na strani Keka...

Kakor koli, zaenkrat so prvi v skupini, proti vsem "velikim" in kot še marsikdo tudi sam lahko dodam svaka jim čast za igro, kljub mogoče prekmalu izraženi smeri in načinu igre za kar smo kmalu pokasirali gola nazaj. Sicer smo pa še vedno prvi v skupini in imamo daleč največ šans za uvrstitev naprej
nahrung002.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.118
1.282
113
42
Sej so dobri sam moji živci niso več tok :D BI bilo veliko lažje in veselo če bi preprosto zmagali

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Že res, tko bo pa sredina tekma še kako zanimiva
wink-1.gif

Z malo sreče jih sesujemo in je narejeno vse za prepoznavnost Slovenije v svetu
smile-1.gif