SLO : ZDA

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
... mate vsaj deci spet izgovor da se drajsate po kavču in v kafičih.

Boge revce, kaj je pa vaš izgovor vsak dan fuflanje, makeup in cote? Over and over again, kot pokvarjena tipka na replay
evil.gif

Mamo lahko mi pravico enkrat na nekaj let uživati ?
stupid-1.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
...pred prvenstvom, bi vsi podpisali za take rezultate...morda bi moral Kek res potegnit ven Novakoviča in Korena ter ju nadomestiti s svežima igralcema, ampak imam občutek, da ni imel poguma za kaj takega...

Sicer pa še vedno smo prvi v skupini - Angleži bi bili zadovoljni z našim izkupičkom!

cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.387
315
83
Tudi sam osebno sem malo poklapan, raje bi, da bi igrali 0:0, kot pa po vodstvu 2:0 remizirali. A glavo pokonci, tak rezultat proti amerikancem sploh ni slab, tekma pa je bila dobra.

Nazadnje urejeno:

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Sodnik včerajšnje tekme bo šel baje domov in ne bo več sodil, ker so se američani pritožili nad njegovo razveljavitvijo gola

index.hr

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bemti, še vedno ni nikjer na pašnikih posnetka tekme, pa so do sedaj čisto vse tekme bile, samo včerajšnjih ni... Ima kdo?

Edit: sem našel, obstaja divx in 3gb hd posnetek če bo kdo vlačil dol.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Bomo videli, če bo tako, pač en ameriški novinar (iz Yahoo Sports-a) še ne more tega točno dolčiti.

I

Izbrisan uporabnik 474

Pa saj ni razveljavil gola. zapiskal je že ob izvajanju prostega strela in akcija je bila prekinjena, še preden je Jenki streljal na gol...

Ali je bila akcija upravičeno prekinjena, pa je že drugo vprašanje...

LP
Garg

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Tako je, pisk se je slišal precej prej. Morda je celo to zmedlo naše. Američani itak brezveze, da se pritožujejo nad sodnikom, ker če bi sodil tako kot je treba, bi verjetno končali z devetimi na igrišču in bi lahko o remiju samo sanjali.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Samo kakor sem malo bral forume, se tudi jenkiji usajajo, da bi mi mogli vsaj 2 rdeca fasat.. En za Sulerja en, pa se ne vem kje..
crazy1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ali kdo ve, če so po tekmi opravljajo kakšne antidoping kontrole?
Nekateri Američani mi na posnetkh zgledajo zadeti (naspidirani), ali pa se samo meni zdi..

MiKa

Batagel
15. jan 2008
361
0
16
MB
Ma pusti te primitivce onstran luže, prepolni so samih sebe, da bi videli kot je bilo...sem jim celo napisal, da bi Dempsey moral dobit takoj rdečega, ko je udaril Ljubijankiča pa so vsi v en glas zatrjevali, da se tako pač skače, to je normalno, to noben ne bi piskal in da je čisto pomotoma. Ja, tako se skače, če si en oragutan z ameriškim državljanstvom.
evil.gif

Kako se pa je Altidore rival in vlekel, že zdavnaj bi mu moral pokazat rumeni karton, za tisto prigovarjanje in obnašanje po tekmi pa prepoved.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nima smisla z njimi karkoli, naduvani so do amena.
od tretje minute bi morali igrat z 10imi igralci. koncali pa bi z 9imi. pa se pecnik zdaj ne bi imel zlomljenega gleznja.
in ja, sodnik je pisakal pred golom. zakaj, ne vem. je pa piskal, kar pomeni prekinitev.

tudi jaz sem se spraseval, ce so jim kake inekcije pikali. kaj takega, kar se nebi pokazalo na doping kontroli. zgledali so ze tak.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
ampak jest mam občutek, da se je naš golman pri prvem ameriškem golu žogi umaknil, da je ta lahko šla v gol.