SLO : ZDA

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Valjda da je umaknil glavo, če mu je žoga letela s 100km/h direkt v faco.
stupid-1.gif

To je instinktivno.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja, zal je refleksno reagiral, ker je donavan namerno strelal na njegov obraz (to je sam izjavil) s 115km/h. je pa handanovic probal pokrit gol in je hkrati bil pripravljen na podajo v kazenski prostor.

nobena krivda cez handanovica, branil je zelo dobro. gole je pojedla obramba

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
index.hr forum citiram:

Dragi miji nogometaši, šta mislite o ovakvom razvoju situacije.....

Mi smo danas otresli Nemce, a Slovenci æe Amere....
Sve su šanse da zaigramo u samoj završnici....

Sreæno braæo Slovenci....

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
ksz.

Americani se zdaj vsajajo nad tistim razveljavljenim golom, ces kaka krivica.Buhu, glede na to da so na papirju bolj jaca ekipa, bi nas mogli ftrgat 2:0.

Ne upa si pa noben jenki priznat, da so pricakovali da se bodo sprehodli cez nas v osmino finala skupaj z Anglezi. Zdaj pa je situacija malo drugacna. Zato pa jocejo in krivijo sodnike/luno/alkajdo, samo oni niso krivi, ker pac niso tak huda ekipa kot so mislili. Pusiji :]

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Isto na New York Times - ne vem, če je deset mnenj realnih, ostalo je vse od zarote proti usa do Al kaide...
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.611
1.138
113
Titograd
Ma kaj te jenkiji vejo, včeraj še niso vedli da obstaja football, ki se dejansko igra pretežno z nogami, danes pa najbolj pametni
bonk.gif
Dempsey bi v prvi akciji lahko dobil rumenega, morda pa celo rdeč karton, pa Altidore za dolg jezik pešnajst rumenih.

Pa podcenjevanje nasprotnika, kar sicer ni v njihovi navadi...... prav je da so naleteli na mino. Upam da mi ne izgubimo od angležev in da alžirci napokajo wankerje, pa gremo mi in lisice naprej
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.143
16.378
113
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Isto na New York Times - ne vem, če je deset mnenj realnih, ostalo je vse od zarote proti usa do Al kaide...
bonk.gif

pa ne da vas to preseneča?
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
mene malo skrbi, da se bodo anglezi "razpistolili" po dveh bledih predstavah
crazy1.gif

upam da rooney fase drisko. preventivno