Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
miki muster je risal tudi v komunizmu... in je dobro živel...
Ampak, še v vsako stvar nekdo kumuniste vtakne. Tud tablete več enim ne primejo.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
na zalost je ravno rdeca politika krojila usodo avsenikov, miki mustra... nestevilo ostalih umetnikov, ki v komunizmu niso imeli kaj poceti.a si spet zatiskamo oci? komunisti so precej dvolicni.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
a boli resnica? nisem jaz privlekel tega na dan, privlecete komunisti, ko gre za zasluge, ki si jih ne lastite. tipicno za tovrstni sistem. cas je, da pogledate resnici v obraz. prekleti rdeckarji. tudi avsenik ni imel prostora v sloveniji pac pa je moral po slavo drugam. zato, ker je bil ustvarjalen cesar vi ne marate in zatrete v kali!
cca. 5x je igral tudi Titu.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
a boli resnica? nisem jaz privlekel tega na dan, privlecete komunisti, ko gre za zasluge, ki si jih ne lastite. tipicno za tovrstni sistem. cas je, da pogledate resnici v obraz. prekleti rdeckarji. tudi avsenik ni imel prostora v sloveniji pac pa je moral po slavo drugam. zato, ker je bil ustvarjalen cesar vi ne marate in zatrete v kali!
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
cca. 5x je igral tudi Titu.Citat:
Uporabnik ggg pravi:
PS. A je dohtar na dopustu?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
uf, kako mori župnik, upam da tole ne bo predolgo trajalo...