Šlamparije oz. kateri gostilni naj se izognem

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Saj pol smo pogruntali, da je full v redu v studentskem domu popoldan, ko so bile stvari po narocilu.

Si naroco dunajskega in so prijazne tetike
srce-1.gif
za lacne studente takega spekle, da si se lahko pokril z njim. ^_^

Ko si se najedel, ene 15 min. sploh vstat nisi mogel.
wink-1.gif
Pol pa so se prisle vprasat, ce bo se kdo sladico on the house. Nismo meli kam zbasat.



Saj, da me nes narobe razumel, noben ne zahteva, da ga v belih rokavickah nosijo po rokah in se priklanjajo do tal. Nek normalen cloveski odnos pa je na mestu, saj smo pa ljudje in ne zivali.
smile-1.gif
 
Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ne vem, zakaj vsak vzame vse osebno.

Že tako napišeš, da se sliš osebno.
grin1.gif


Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Meni je jasno samo nekaj - da je Penjas hudo drag za tisto "kvaliteto", ki jo nudi (beri - če daš keš v primerjavi z bonom preklet malo dobiš, kvaliteta pa itak ni, da bi človek na rit padel). In da je - kljub očitno z vseh koncev preverjeni neprijaznosti do bonarjev - presenetljivo poln (preverjeno v torek ob 18h - po pol leta spet enkrat).

To je to. Mislim, da Penjasa BK, ali konkreten darko ali Soulman ali prijam hodi tja - čisto dovolj je, da tja hodi Mariči, Francl in Janko. Poln je.
wink-1.gif


In zato pravim, da očitno prijaznost ni pretirano pomemben faktor.

Zakaj že bi se potem moral matrati z iskanjem nekih super natakarjev, če lahko snameš s SŠ prvih pet komadov in jih plačaš skoraj nič?

Ja to je problem. Se grem stavit da je še nešteto takih, ki jamra kok je ta Penas (sam še nisem bil tam, ker sem iz Maribora) bedn ampak potem, ko grejo bone kupt pa jih študentka za pultom vpraša " Ja Mojca kaj boš?" "5 za Penasa pa 2 za...". To je verjetno en tak lokal (kokr sem razbral) kjer naj bi se kao zbirala tako zvana high študentarija in ti, ki si želijo biti high bojo pa požrli vse samo, da bojo tam kjer je IN.
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
In kakšna se je tebi zdela postrežba? Tko z ženstvene perspektive?

Nikoli doživel problem v JP.

Jedel tudi na bone, sedel zraven študentov, ki so jedli na bone, razlika je bila samo v količini hrane, "plačana porcija" je seveda večja v primerjavi z boni. Nisem zaznal ralike v postrežbi. Nisem zahteven, meni je dovolj da pozna nekaj osnovnih bontonskih manir.
Pikapoka je imela čudno situacijao, za katero pa jaz sigurno ne bi ostal flegma. Začel bi iskati višje inštance ozirom razloge za njihovo bonašanje. Me prav zanima kako bi zgledalo imeti jeznega gosta v polni restavraciji.
Še vedno se lahko prizožiš na ŠOU, me pa zanima zakaj si poniknila v temi?
17758-icon_confused.gif

Poanta je v tem, četudi si študent še ne pomeni, da si nekaj manj, nasportno si podmladek, ki bo mogoče nekoč neka zelo pomembna osebnost.
grin1.gif
 

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
In kakšna se je tebi zdela postrežba? Tko z ženstvene perspektive?

Nič posebnega.
Mogoče sem pač imela srečo (mlad simpatičen blond dečko
srce-1.gif
).

Res je to, da traja nekaj časa, da te opazijo, ampak nič takega, da bi mi pokvarilo dan.

Meni se je sicer zdelo, da veliko več dobiš, če ješ na bone, kot pa če plačaš (v primerjavi s ceno, ki jo pokriva bon).
Ampak lahko, da se motim, ker tako natančno pa spet nisem delala analize.
 

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.765
113
Nekateri znajo, lani sem šel poleti s prijateljico v neko gostilno samo na porcijo sladoleda ("klošarska varjanta" za nahitr... eno kepico vsak, je pa res da je bila velika), pa prinese natakar od nikjer šampanjec... "imamo ravno danes obletnico, odprtja, pa vse goste častimo s šampanjcem" ... "em...ampak midva imava samo kepico sladoleda"... "ah, nima veze, razen če ne marata šampanjca"... seveda sva ga spila... in dobil je nove redne goste (tudi v prihodnje so se izkazali s prijaznostjo, ker niso "rezervirane mize" prazne pustili cel dan ampak so nam povedali da "so mize proste samo še 3 ure, potem je pa rezervirano, pa če bomo v tem času pojedli nam rade volje umaknejo napis rezervirao"... kar se v gostilni v katero smo mislili iz pred tem ni zgodilo "ura je 13h... tele dve mizi imamo edini prosti, pa sta rezervirani za ob 17h ... tako da vam na žalost ne moremo ponudit prostora"
13.gif
 

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Nekateri znajo, lani sem šel poleti s prijateljico v neko gostilno samo na porcijo sladoleda ("klošarska varjanta" za nahitr... eno kepico vsak, je pa res da je bila velika), pa prinese natakar od nikjer šampanjec... "imamo ravno danes obletnico, odprtja, pa vse goste častimo s šampanjcem" ... "em...ampak midva imava samo kepico sladoleda"... "ah, nima veze, razen če ne marata šampanjca"... seveda sva ga spila... in dobil je nove redne goste (tudi v prihodnje so se izkazali s prijaznostjo, ker niso "rezervirane mize" prazne pustili cel dan ampak so nam povedali da "so mize proste samo še 3 ure, potem je pa rezervirano, pa če bomo v tem času pojedli nam rade volje umaknejo napis rezervirao"... kar se v gostilni v katero smo mislili iz pred tem ni zgodilo "ura je 13h... tele dve mizi imamo edini prosti, pa sta rezervirani za ob 17h ... tako da vam na žalost ne moremo ponudit prostora"
13.gif

O tem ti govorim. Eni tuhtajo sam minuto naprej. Drugi si pa z majhno gesto in prijaznostjo zagotovijo stranke za x let naprej.
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Razlika je.

Je pa res, da za bon dobiš predjed (juha ali kaj podobnega), glavno jed ter sladico. Zato se ti je zdelo več.

Za denar je glavna jed definitvno večja kot za bon.
 

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Lepo bi že bilo.
(cena glavne jedi cca 10 evrov, vrednost bona 7,5 evra. Ampak za bon dobiš zraven še juho in sladico.).
 

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
A kozarček je na bone?
Meni je super gostila Aleš, malo naprej od Zbilj...super postrežba, prijaznost na vrhuncu....edinole porcije so za mene malenkost premale...(ostali so zadovoljni).